Mariah Carey ja Bryan Tanaka Rock Matching näyttää Aspelta

Mariah Carey ja Bryan Tanaka ovat edelleen voimakkaita … ja he osoittavat sen koordinoivien kokoonpanojensa kautta.

Vaikka he ovat voittaneet, syöneet ja nauttineet talven ihmemaa Aspen, duo laskeutui kädet ja vilkkuvat hymyilevät vastaavia mustia cowboy hatut torstaina, täydentää niiden ulkonäkö koordinointi musta turkki vuorattu takit ja mustat topit.

Carey, joka harvoin vastustaa tilaisuutta hämmentää hänen tyylinsä, urheilun musta leggingsit, hopea vanteet, runsaasti blinged-out renkaat, ja musta cowboy saappaat hattu. Hänen tanssijan poikaystävänsä puolestaan ​​oli pukeutunut punaisiin housuihin ja liittänyt länsimaisiin vaatteisiinsa mustat lumiset saappaat.

Mariah Carey Tanaka
Backgrid

Vaikka he eivät ole ensimmäisiä pareja, jotka koordinoivat yhtyeitään lomien aikana (ahem, J.Lo ja A-Rod), nämä kaksi näyttävät olevan kiinnostuneita urheiluun sopivista hatuista. Ennen kuin he käyttivät cowboy-kapteenit yhteen, pari heilutti samaa pipoa eri väreillä, kun he osuivat rinteisiin. “Katsokaa kaikkia ihmisiä, jotka hiihtovat alas, kun minulla ei ole edes skoillani”, Carey sanoi leikkeestä, kun hän istui Tanakan vieressä hatuissa. “Hei” #NoSkis “, hän kuvailee sitä.

“Hei” #NoSkis ��⛷❤️

Mariah Careyn (@mariahcarey) yhteinen viesti

Emme tiedä sinusta, mutta tunnemme todella tämän pariskunnan hattujen trendin. Tässä toivovat, että he tekevät vastaavuutta Mariahin uudenvuodenaattorin esityksen jälkeen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map