Margot Robbien Oscars-mekko sai yli 600 tuntia luoda

Paras näyttelijä-ehdokas, Margot Robbie, on ollut muotimaailmassa sitten Minä, TonyaLehdistön kiertue alkoi lähes vuosi sitten. Totuus on sanottu, emme saa olla järkyttyneitä. Hänellä on stylisti Kate Young hänen puoleltaan, joka on vastannut tyylikkäitä näyttelijöitä ja muusikoita, kuten Selena Gomez, Dakota Johnson ja Michelle Williams.

RELATED: Selena Gomez hänen tyylitelijänsä

Brad Goreski arvasi sitä oikein, kun hän ennusti, että Robbie käytti Chanelia punaisella matolla tänä iltana. Ja hän käytti Chanelia!

Robbie käytti Karl Lagerfeldin tekemää räätälöityä Chanel Haute Couture-mekkoa (kyllä, jonnekin hänen suunnittelussaan Fall 2018 -mallistoilla Fendille ja Chanelille hän löysi aika Oscarin pukeutumisen aikaan). Korsetissa asussa oli yläosatettu georgetti, joka oli päällystetty käsivarsilla ja 3-D-kristalliputken kaarevalla mekkoilla ja pyöristetyllä garland-kaula-aukolla, jossa oli kaksi 3-D-kamelia, kristalliputkissa kirjonta. (Ed huomautus: kameliat olivat Coco Chanelin suosikkikukkia.)

“Kirjonta”, Kate Young kertoi meille puhelimessa, “pidän siitä, koska se on futuristi. Kirjonta voi joskus tuntua” vanha lady “minulle ja halusin sen olevan brodeerattu, mutta tuntuu hyvältä.”

Ja jos tarvitset silmäsi tarkastamiseen, etkä voi sanoa katsomasta mekkoa, luominen ei ollut helppoa tehdä. Kukkakoristeiden ja hihnojen kirjonta vaativat 550 tuntia työtä ja neljäkolmeen muotin kättä (se oli 70 FINGERS!) Ja mekon kokoonpano itsessään kesti vielä 130 tuntia.

“En halua, että mekko tuntuu pukulta”, Young sanoo. “Couture-juttu on se, että se on tehty sinulle ja ruumiillesi, vaikka se on hienoa, se on mukavaa ja helppoa, ja halusin kuvitella sitä, en halunnut hänen näkevän ristikytkemistä ja nukkumasta. näyttää aidolta ja tyylikkäältä. “

Margot Robbie

Chanel Haute Coutureissa.

Frazer Harrison / Getty Images

Hän pääsi pois mekosta Chanel Hieno Korut (koska kun olet pukeutunut Chanel Couture mekko, mitä muuta käytät koruja viisasta): “Maud” rengas, “Comète” ja “Coco Crush” korvakorusta 18-K valkokulta ja timantteja.

“Alun perin vedin kaikki nämä hämmästyttävät timantit Chanelista”, Young sanoo. “Heillä on kaikki nämä hullut hyvät kiviä, jotka ovat ajattomia ja tyylikkäitä ja suuria ja herkkiä, mutta kun asetimme suuret korvakorut kirjontaan, se ei tuntunut oikealta, muutimme sen paljon pienemmäksi ja persoonalliseksi timantiksi, joka hän itse asiassa omistaa – nämä pienet huggie-korvakorut ja Chanel-timantti-tähti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 15 =

map