Margot Robbie jakaa Super Chill Holidays Instagramia Down Underista

Margot Robbie ansaitsee kokonaan jonkin verran aikaa. Mitä päätyy sisään Suicide Squad, Tarzan, ja Whisky Tango Foxtrot, Robbie on sanojensa mukaan Billy On The Streetin Billy Eichner, “ottaa hetki.”

Juhlapuheen kulman takana Robbie lensi kotiin Australiaan noin tarpeelliseksi R & R: ksi. Vaalea kauneus jakaa aurinkoisen selfie hänen aikansa pois Queenslandin Gold Coast Instagram. 26-vuotias näytti uskomattoman huolettomalta, kun hän istui ulkona kasvien ja auringonpaisteen ympäröimänä.

Tietenkin hänen poissaolonsa oli ehdottomasti paikallaan. Näyttelijä rentoissa shortseissa ja riisuutuneessa tee-elokuvassa, jossa on olkihattu, heijastavat aurinkolasit ja erittäin vaaleanpunainen ja virkistävä näköinen juoma. Hän piti kasvonsa meikitonta ja raikasta ja korosti pitkät sormet alaston kynsilakkauksella. Koska paluuta Down Under, tähti on päivittänyt Instagramia usein. Hän jakoi juhlava loma-otteen, jossa oli joulukuusi, jotkut ystävät ja elokuva Yksin kotona. Hän myös jakaa ihastuttavan kissanpennun poikaystävä Tom Ackerleyn kiireisellä tanssilattialla, jonka otsikko oli “Tämä kaveri”, jota seuraa sydän silmäemoja. Aww, ei ole misteliä!

RELATED: Margot Robbie suihkuttaa Summer Travel Ease Blush Wrap-mekossa

Margot Robbie EMBED 1
margotrobbie / instagram
Margot Robbie EMBED 2
margotrobbie / instagram

VIDEO: Anna Margot Robbien metallinen silmä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map