Margot Robbie ja Tom Ackerley Jaa ihastuttavia uusittuja kuvia

Margot Robbie ja hänen aviomiehensä Tom Ackerley eivät ole ongelma osoittaa maailmaa, että he ovat päällikönsä kannoilla toistensa kanssa.

Viime huutokaupat sidottivat nuoret, jotka jakavat solmun viime kuussa, ja nauttivat makeasta smoochista Ackerleyssä, joka on lähetetty Instagramissa torstaina. Suicide Squad tähti säestää, kun hän suostuu suudelmaan. “Hän on kaikki”, hän kuvailee mustavalkoista laukausta, joka osoitti hänelle valkoisen T-paidan pään ja kädellään.

Robbie koordinoi hänen kanssaan rentoa valkoista mekkoa, ja hänellä on vaaleat aallotettu lukko, joka laskeutuu alas hänen takaansa.

Hän on kaikkea tätä

Kuva, jonka on lähettänyt Tom Ackerley (@alpha_meows)

Duo ilmoitti liittyvän solmuun 18.12. Brisbanessa, Australiassa, 26-vuotiaan näyttelijän kanssa, joka piti äitinsä huulipunaa. Vaikka Robbie ja Ackerley eivät ole vielä julkaisseet lausuntoa heidän naurustuksistansa (tai niiden suuresta päivästä), massiivinen kallio hänen sormellaan suuren päivänsa jälkeen sanoi kaiken.

RELATED: Margot Robbie käytti äitinsä hääpuvun hameen solmimiseen

thesp hymyili – ja vahvisti uutiset – kun hän jakeli Instagramissa valokuvan, joka osoitti, että hän suuteli Ackerleyn ja piti kiinni hänen nimetön sormensa,.

Valokuva lähettäjä @margotrobbie

RELATED: Katso Margot Robbien upea häärenkaat

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map