Margot Robbie ja hänen pikkuveljensä juhlivat hänen Oscar-nimitystään tuo mukanaan niin paljon iloa

Takaisin tammikuussa, Minä, Tonya tähti Margot Robbie sai tietää, että hänet on ehdolla parhaassa näyttelijäluokassa vuoden 2018 Oscar -palkinnossa – mikä on tiedossa, on melko valtava sopimus Hollywoodin uralla missä tahansa vaiheessa, mutta erityisesti nuorena kuin Robbie’s.

27-vuotias juhli ensimmäistä Oscar-nimeä kotimaassaan Australiassa ystävien, perheen ja paahtoleivän tai kahden kanssa – jos tämä tilaisuus ei vaadi samppanjaa, mitä?

24. tammikuuta Robbie lähetti makean mustavalkoisen kuvan hänestä ja hänen pikkuveljistään, Cameronista, lukittuna tiukkaan omaksumaan. “Minä ja Lil Bro vain 15 tuntia sitten. Ei ole parempaa paikkaa saada tällaisia ​​jännittäviä uutisia lähimmäisilleni ja perheelleni kotimaassani : Flag_au: Kaikki tuntuu juuri nyt : Nauraen: : Champagne_glass: : Dancer_tone1:: Tada:,” Wall Streetin susi alum kirjoitti.

Minä ja Lil Bro vain 15 tuntia sitten. Ei ole parempi paikka saada tällaisia ​​jännittäviä uutisia – lähimmäisillä ystäväni ja perheeni kotimaassani ���� Kaikki tuntuu juuri nyt ��������⛸��

@ Margotrobbien jakama viesti

Cameron, joka on myös näyttelijä, lähetti saman kuvan ja kirjoitti: “Ei ole mitään, mitä voisin sanoa, joka ilmaisee kuinka ylpeä minä olen tässä # #hahmossa #academyawardnominee!”

Jos olet miettimättä, ei, Margot ei ole ainoa Robbie famin geneettisesti siunattu jäsen. Hiii, Cameron.

Valoisa yksityiskohdissa.

Cameron Robbie (@cameronrobbie) jakama viesti

Itkien kyyneleeni auringonpaisteessa, kun vihaisin jokaista päätöstä, jonka olen koskaan tehnyt 9 dollarin viinillä. #longweekendnotlongenough #sendtheparamedic

Cameron Robbie (@cameronrobbie) jakama viesti

Kaikista väreistä, jotka olen löytänyt, on ehdottomasti paras huumorintaju … @mrpfashion_au

Cameron Robbie (@cameronrobbie) jakama viesti

Onnittelut, Margot!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 87

map