Mara Hoffmanin uusi Activewear-linja “Inspire You to Lift Off”

Nyt voit virallisesti ottaa Mara Hoffmanin allekirjoituksen kesälehdet rannalta kuntosalille. Uima-asut ja vaatetussuunnittelija on juuri käynnistänyt sarjakuvaisen linjan, roiskuen rohkeita ja kirkkaita malleja kaikkiin tarpeellisiin harjoitteluvälineisiisi. Vetoketjullisista alushousuista ja spandexhousuista joogamattoihin ja yksinomaan suunniteltuun S’well-vesipulloon, linja tarjoaa kaiken mitä tarvitset täydelliseen hikihihaan ja sen jälkeen (hello, harjoittelun jälkeinen brunssi).

Hoffman kertoi Tyylissä kaikki hänen inspiraationsa linjasta, joka on esillä heinäkuussa julkaistussa numerossa. “Halusimme luoda jotain uskomattomaa pukeutua paitsi työskentelyn, mutta myös jokapäiväiseen elämään”, hän sanoi. “Se on täydellinen asenne joogaa varten, mutta voit myös käyttää sitä, kun olet poissa ja palatessasi kotona.” Ei ole väliä missä urheilette kappaletta, voit luottaa siihen, että haluat katsella tuoreita. “Kokoelmassa oleva elastaani on erittäin mautonta keholle ja sillä on hyvät kosteutta siirtävät ominaisuudet”, Hoffman sanoi ja lisäsi, että “sopivuus ja mukavuus ovat meille tärkeä painopiste”.

Mara Hoffman Workout Gear - Embed 2
Time Inc. Digital Studios

RELATED: Mara Hoffman tekee sateisia päiviä paljon paremmin

Jos tarvitset ylimääräistä motivaatiota kuntosalille, uusi merkintä etiketin klassisilla höyhenkuvioilla (kuvattu tässä) varmasti “innostaa sinua nostamaan”, sanoi Hoffman. Joten on vain sopivaa, että uusin tulimuoto (sopivasti nimetty Skybird) valittiin kattamaan myös linjan vesipullo ja joogamatto. “Höyhenet on integroitu kokoelmiimme jo alusta lähtien, joten tämä on olemassa olevan höyhenpainon evoluutio, jonka olemme luoneet yksinomaan tämän kokoelman”, Hoffman selitti.

Ja kun kyse on kuntosalivalmistesi yhteensopivuudesta harjoitteluvälineidesi kanssa, on hyvä mennä ulos. “Jos sinusta tuntuu mukavalta päähän-toe-tulosta, sanon, että mennään siihen”, Hoffman kertoo kaikkien keräilyruiskuystävällisten kappaletta kerralla. Mutta on olemassa muita malleja, joista voit valita, jos et halua rockia kaiken samanaikaisesti tietenkin. “Voit sekoittaa ja muokata kappaletta ja saada tulosta onnelliseksi kuin haluat”, sanoi Hoffman.

Mara Hoffman Workout Gear - Embed 1
Time Inc. Digital Studios

Kokoelma on varma mahduttaa harjoittelua. Hoffman aikoo liikkua ulkona tänä kesänä. “Rakastan meditoida ja harjoitella jooga rannalla”, hän sanoi. “Et vain voi voittaa ilmaa ja rauhallista energiaa.”

Lisää poimia heinäkuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen

RELATED: Sinun on ehdottomasti tehtävä kädensija juuri nyt (se sopii iholle!)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 2

map