Man Repellerin Leandra Medine ei ehkä ole suuri lahjan antaja, mutta hänellä on hyviä ideoita siitä, miten voit kohdella ihmisiä elämässäsi tämän lomakauden aikana. Muoti bloggaaja ja odottava äiti myöntävät, ettei hän “koskaan” tosiaan anna lahjoja, mutta se ei tarkoita, että hän siirtyy kokonaan prosessista. 

Hän suunnitteli digitaalisia onnittelukortteja PayPalin P2P-lahjakokemukselle – tavalla, jolla ihmiset voisivat lahjoittaa rahaa virtuaalisen lahjakortin kautta – ja hän puhui Tyylissä puhelimessa siitä. 

Lue Medine-haastattelumme alla saadaksesi selville, mitä hänen mielestään pitäisi lahjoittaa työtovereelle tänä vuonna.

Mikä innostaa korttisuunnittelua PayPaliin?
No, se oli todella yhteistyökykyisempi kuin mikään muu, joten PayPalilla oli jo jonkinlaisia ​​ajatuksia siitä suuntauksesta, jonka he halusivat mennä, ja oli minun tehtäväni varmistaa, että he olivat yhdistelmä hauskoja ja viehättävää, joten olin lähinnä mukana kun kortit saatiin paikkaan, joka tuntui Man Repellerin mahdolliselta.

Jos sinulla on PayPal-kortti lahjaksi tänään, mitä ostaisit sen kanssa?
Voi, se riippuu täysin siitä, kuinka paljon rahaa he antoivat kortin kanssa. Tiedät, minusta tuntuu siltä, ​​että minulla on tällainen etuoikeutettu asema, koska sain niin paljon lahjoja, että luultavasti käytän jotain korttia ostaakseni loma-lahjan jollekin toiselle tai tehdä jonkin version lahjoituksesta. Mielestäni olisi erittäin itsekäs minulle ostaa jotain itselleni.

RELATED: Mies Repellerin Leandra Medine ilmoittaa raskaudestaan ​​emotionaalisessa postissa koskien hedelmällisyyskäsittelyjä

Kuinka voit lahjoittaa erityisiä ihmisiä elämässäsi tällä kaudella?
Olen juutalainen, joten en todellakaan tee joululahjoja, ja Hanukka ei ole niin suuri sopimus kuin lahjat, joten en koskaan anna lahjoja. Se on aina hauskaa, kun tämä kysymys on pyydetty minulle, kuka minä lahjoitan ja mitä minä lahjoitan heille, koska se on harvinaista, että annan jopa lahjoja.

Mutta kun yritykseni oli paljon paljon pienempi, yritin kokeilla henkilökohtaisia ​​lahjoja työntekijöilleni, kuten minä annan Amelia-Amelian Creative-päälleni – jotain, jonka tiesin hän halusi. Kuten, jos se olisi Celine-korvakoru, ja odottelen todella, kunnes alas langalle, kun asiat alkoivat myyntiin, jotta voisin saada parempaa arvoa hintaluokassa, jolla voisin olla varaa.

Onko sinulla ostosvihjeitä, kun ostat yhteistyössä työtovereitasi tai työntekijöitänne?
PayPalin tekemän tutkimuksen mukaan ja tutkimukseni mukaan, jonka olen lukenut seurauksena, raha on todella lahja, jota ihmiset haluavat lomilleen, ja niin antaminen tekee siitä paljon helpommaksi. Ymmärrän, että tämä ajatus on tärkeä, mutta rahan saaminen on niin hienoa, joten jos pystyt antamaan työntekijälle bonuksen, tee se vain.

VIDEO: Kuinka tehdä kiitollisuuden Advent Calendar

Miten pidät asioita mahdollisimman stressittömänä valmistautuessasi lomalle?
Juhlapäivät ovat vain ylivoimainen, koska se on kriittistä aikaa. Se on kuin kaikki yrittävät saada viime hetken asioita ennen uudenvuoden alkamista. Todelliset juhlapäivät ovat melko ihania, kun olen huolissani, en välttämättä pidä sitä stressaavana, koska uudelleen, en ole kovinkaan mukana lahjaprosessissa. En osallistu kulttuurin osaan hyvin perusteellisella tavalla. Mutta en tiedä, olen todella ahdistunut henkilö ja en ole kovinkaan hyvä hallita stressiä rehelliseksi.

On hyvä muistaa, että vapaapäivät ovat ihastuttavia, vaikka kertyminen onkin vähemmän.  
Se on hauskaa, eikö? Siksi ihmiset juovat niin paljon, että he yrittävät unohtaa, kuinka paljon he joutuvat tekemään.

Ehkä siksi mukava pullo viini on niin vakaa loma lahjaidea.
Kyllä, varsinkin jos joku ottaa loma-puolueen kotonaan.

Haastattelu on muokattu ja tiivistetty.