Malin Akerman jakaa hänen temppuja kasvatakseen Pixie Cutin

Emme ole nähneet kavereita lyhyitä hiuksia kuten Malin Akermania jonkin aikaa. Vain viime vuonna 27 Mekot näyttelijä urheili pixie kanssa ajeltu puolin ja nyt hän on päällään hänen korvan pituus bob loputtomasti tyylejä. Samalla kun hän edistytti kumppanuuttaan PepsiCo Recyclingin ja Luonnonsuojelualueen kanssa, Akerman pysähtyi keskustelemaan kanssamme salaisuuksista kasvattamaan hänen säikeitään.

Aluksi hän tunnusti Tyylissä että laajennukset tekevät näistä hankalista vaiheista helpompaa päästä läpi. “Kun se on tässä outoisessa vaiheessa, voit aina tehdä clip-in-laajennuksia tai nauhamallia, jos et halua tehdä oikeita laajennuksia, jotka pysyvät pitkään”, hän kertoo. Lisäpituus on myös kätevä hänen monta erilaista näyttelijäämäänsä varten. “Tiedät, että he haluavat pitkät hiukset, niin he haluavat lyhyitä hiuksia, joten se on aina helppo korjata “, Akerman sanoi.

SAMANKALTAISET Short Hair, Do Care: Parhaat Editorin testatut tuotteet ja työkalut Pixie Cut -tuotteille

Ei vain Couples Retreat näyttelijä lisää pituutta kasvattaen hänen leikata, hän on myös iso lisävaruste. Akerman suosittelee: “Sinulla on oltava hatut, paljon hatut ja bandanas,re hauskaa hiustarvikkeet. “

Ja kun hän ei peitä hänen siirtymislukkojaan, hänellä on hänen suosikki hiustensa tyyli. “Loistava taustakuva toimii aina!” hän raved. “Tiedät vain liukua sen takaisin, kunnes se kasvaa tietyn pituiseksi.”

Kaiken kaikkiaan hän nauttii lyhyistä hiuksistaan ​​ja kertoi meille: “Minulla on ollut hauskaa, tykkään työskennellä monilla eri tuotteilla liian mukavaksi, Bumble ja Bumbleilla on tämä suuri volumisoiva suihke ja sitten Oribeilla on tämä hämmästyttävä kuiva shampoo.Koska pidä huoli siitä, että käytät tuotteita erityisesti silloin, kun sinulla on lyhyet hiukset, vain mennä siihen, pidä hauskaa ja vain kokeilla erilaisia ​​asioita, et koskaan tiedä, että virhe voisi päätyä hienoon taideteokseen. “

KUVAT: 1 Bob, 6 tapaa: Tee suurimman osan leikkauksesta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map