Maisie Williams ja Sophie Turner vain vetäytyivät parhaimmasta pelikokemuksesta Face Swap koskaan

Uskallamme sanomme, että tämä on yksi parhaista Face Swapista vielä?

Kun tuuletin pyysi Maisie Williamsin julkaisemaan selfie Twitterissä torstaina Valtaistuinpeli tähti antoi hänelle paljon enemmän kuin hän halusi, vastaamalla eeppisellä snap itseään ja bestie / co-star Sophie Turner kasvot swapping Snapchat.

Aivan kuin he katsovat valkoisten kävelijöiden merestä, näytöllä olevat Stark-sisaret antavat parhaiten kauhistuneet kasvot ampumalla, Williamsin kasvot Turnerin ruumiilla ja päinvastoin. Kun kuva nousi esiin, GoT fanit menivät villeen, ja diskanttimet kutsuivat duon “legendoja” ja heittävät memeja vangiksi heidän ylpeilemästään snap (joka on vaikea lopettaa katsomalla).

RELATED: Peli rajoista Sophie Turner paljastaa todellisen syyn Hän ja Maisie Williams ottivat Matching Tatuoinnit

Tämä on vasta viimeisin aika, kun Turner ja Williams ovat vetäneet unohtumattoman tempun yhdessä. HBO-näyttelyn läheisyydessä kehittämä duo sai äskettäin sovitettuja tatuointeja, painoi “07.08.09” käsiinsä muistoksi siitä päivämäärästä, jolloin molemmat purettiin rooleistaan ​​Aryan (Williams) ja Sansa (Turner) Starkin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map