Maisie Williams ja hänen poikaystävänsä lopulta tehneet Red Carpet -debuttiinsa

Me vain rakkaus nuori rakkaus. (Wild, oikea?) Joten unelmamme olivat hieman katkenneet aiemmin tänään, kun Zendaya ja Tom Holland nauroivat huhuillaan siitä, että he ovat esineitä. (Uh, anteeksi, että kaverit.) Mutta älä välitä: punainen matto romanssi on todellista, ja Maisie Williams on täällä todistaa sen.

Viime yönä Valtaistuinpeli ensi-ilta, nuori näyttelijä osui punaiseen mattoon ja jälkipuolueen hänen söpöystä poikaystävänsä Ollie Jacksonin kanssa. Romanssi tässä ei ole mitään uutta: vuonna 2016 Williams kertoi InStyle UK  että hän oli ollut suhteessa lähes vuoden ajan.

RELATED: Maisie Williams kokouksen fanit ja ne pojat huhuja 

Kuitenkin tämä koko out-in-public-yhdessä asia on Uusi. Joten, kuvitella ilo, kun Jackson otti Instagram jakamaan kuvia viime yön retki.

“Mitä voin sanoa, pidän tavasta, johon olet koonnut”, hän suloisesti kirjoitti itsensä ja Maisien valokuvan alla, joka näyttää pariiselta, joka omistaa vähintään yhden veneen. 

Mitä voin sanoa. Pidän miten olet koottu ��☠️

OLLIE JACKSONin (@olliejwckson) jakama viesti

Odota, mitä tämä ristipääsky merkitsee tässä yhteydessä? Joka tapauksessa, kuuma pippuri saamme. Williams näytti melko smokin ‘hänen smaragdi-vihreä Milly mekko ja jyrkät Jimmy Choo sandaalit. 

Maisie Williams
Frederick M. Brown / Getty

Ja vaikka Jackson ei ole näyttelijä, hän käytti viime yönä joitain tähtiä. Williamsin stylisti, Harriet Byczok, pukeutui Jacksonille yhdeksänkymmeneen vuoteen Joshua Kane tux. 

GOT premier. – Muotoiltu @harrietbyczok yllään @joshuakanebespoke

OLLIE JACKSONin (@olliejwckson) jakama viesti

Suosionosoituksia emojis ympäri. Ja, um, ristipisto, arvatkaamme? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 32

map