Madonna tytär Lourdes kääntyy 20! Katso kuinka paljon hän näyttää äidiltä

Madonnen tytär, Lourdes Leon, voi olla Macy’s-junioreiden muotiviivan materiaalinen linja, mutta tänä päivänä hän ei enää ole teini. Laulajan vanhin tytär on 20 vuotta ja hän etsii (ja toimii) enemmän kuin hänen äitinsä kultakin vuodelta.

Itse asiassa omena ei ole kaukana puusta, sillä 20-vuotias on tällä hetkellä Michiganin yliopistossa, joka oli Madonna’s kertaluonteinen korkeakoulu ennen kuin hän pudotti musiikin uraa New York Cityssä. Lisäksi näyttää siltä, ​​että Lourdes voisi seurata kuuluisaa äitinsä jalanjäljissä, kun hän opiskelee musiikkia, teatteria ja tanssia. #MotherDaughterGoals.

Lourdes (aka Lola) ottaa myös sivun äitinsä Vogue-ing-päiviltä. Leon aloitti maaliskuussa mallinnuksen debyyttinsä Madonnan hyvän ystävän, suunnittelija Stella McCartneyn tuoksukampanjassa.

KUVAT: Madonon eniten ikoniosa ikinä

Niin onnellinen, että Lola on POP-tiimissä! Lola, jonka olen tuntenut koko elämänsä, on uransa alussa esiintyjänä. Hän on itsenäinen, inspiroiva ja vapaamuotoinen nuori nainen. Huolimatta siitä, että hän on syntynyt valokeilassa, hän on pitänyt jalkansa tiukasti maahan! X Stella #POPNOW #LolaLeon

Kuva, jonka Stella McCartney (@stellamccartney) on kirjoittanut

KUVAT: Celebrity Lapset, jotka katsovat aivan kuin heidän kuuluisia vanhempiaan

Lourdes, jonka isä on Carlos Leon, on vanhin Madonon neljä lasta, johon kuuluvat myös pojat Rocco, 16 ja David, 11 (jonka kanssa hän jakaa ex-aviomiehen Guy Ritchie kanssa) ja tyttären Mercy James 10.

Lourdesin 20. syntymäpäivän kunniaksi, katso 15 kertaa nuori teini näytti aivan kuten hänen kuuluisa Material Girl äiti, madonna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − = 68

map