Madonna riisuu viimeisimmistä itsestään

Madonnan viimeisimmät Instagram-itsemurhat saattavat tehdä kaksinkertaisen otteen. Kuitenkin et vain kuvitella asioita – 58-vuotias laulaja on itse asiassa alasti hänen virkaansa.

“Vogue” laulaja ei ole koskaan ollut ujo siitä, että hän näyttäisi pois hänen ruumiinsa ja miksi hän olisi? Hän näyttää upealta! Viimeisimmissä Instagram-kuvissa Madonna esitteli joitain hänen suosikkikorujaan, kun hän roikkui syntymäpäiväpukuunsa. Ensimmäinen kuva monikuvatuotteessa sisältää laulajan timanttiruutun ja kerrosten kultaiset kaulakorut. Hän kuvailee kuvat “Kulta”, mutta häntä ei tehty siellä.

VIDEO: Madonna äidin tavoitteet

 

Toisessa kuvassa Madonna näyttää hänen soinnillisen ruumiinsa risqué-rungossa. Hän valehtelee hänen puoleltaan, täysin alasti, kun hän nappaa valokuvan vartaloistaan ​​ja osoittaa strategisesti alamäkeä, mutta mitään #NSFW. Se on kuin he sanovat: jos sinulla on se, heittäkää se!

Kulta ��

Madonna (@madonna): n yhteinen viesti

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun “Like a Virgin” lauluntekijä on levännyt kaiken Instagramissa. Muutama vuosi sitten hän lähetti toisen alaston kuvan, jossa kysyttiin, miksi on hyväksyttävää näyttää paljaat paikat sosiaalisen median sivustolla, mutta ei rintoja.

Miksi on ok näyttää aasi mutta ei rintoja? Drowning sosiaalisen median tekopyhyydestä #artforfreedom #UnapologeticbItch ❤️ # rebelheart

Madonna (@madonna): n yhteinen viesti

RELATED: Kauan odotettu Madonna Biopic Blonde Ambition tapahtuu

Äiti ei ole väliä, Madonna ei koskaan lopeta tilannetta haastamalla, eikä meillä olisi muuta tapaa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − = 65

map