Madonna: n poika David todistaa, että laulamisen rakkaus käy perheessä

Näyttää siltä, ​​että Madonnen nuorin poika voi seurata hänen musiikillisia askeleitaan. Instagram-videossa pop-kuvake jaetaan faneille maanantaina, David, 11, voitiin nähdä näyttämällä hänen laulutaitoaan, kun hän vyötti Journey’s “Do not Stop Believin”. “

David, joka menetti shirtlessin hänen laulavan debyyttinsä puolesta, teki yhden ystävänsä pianonsoiton taitoja ottamaan suorituskykynsä tasolle. Kun David jatkoi laulamista sydämessään, hänen ystävänsä kasvoi hieman väsyneenä kollegastaan ​​ja pysähtyi pelaamaan. “En tiedä loput”, hän sanoi, kun David kehotti häntä jatkamaan.

Ystävyyden tavoitteet osa 2 ………….. jopa ystävien on tiedettävä, milloin antaa sille levätä

Madonna (@madonna): n lähettämä video

“Ystävyyskohteet osa 2 ………….. jopa ystävien on tiedettävä, milloin antaa levätä”, Madonna leikisti leikekirjaa ja lisäsi huutaen itkevää emojia.

RELATED: Madonna 10-vuotiaan pojan David iskee hänen paras Vogue Pose

Osassa hänen ystävyyden tavoitteistaan ​​David näkee Nike-paidassa pukeutuneena ja toisen kaveri-istunnon kanssa hänen ystävänsä, kun hän soittaa kitaraa. “Ystävyyskohteet! ……….. Pelaa jalkapalloa …… Tee kotitehtäviä …….. Tee musiikkia”, hän kuvaili nappulaa.

Ystävyyden tavoitteet! ……….. Pelaa jalkapalloa …… Tee kotitehtäviä …….. Tee musiikkia ⚽️��������

Valokuva, jonka on lähettänyt Madonna (@madonna)

Vaikka odotamme, että nämä kaksi aloittavat oman bändinsä, Madonna on jo osoittanut, että Davidilla on melko muodin mielekkyyttä musiikin rakkauden lisäksi. “David antaa FASHUNille”, hän kirjoitti rinnallaan hänen valokuvansa, joka houkutteli poskeen päähänsä ja nahkahousut.

David antaa FASHUN ………… ������⚽️❣

Valokuva, jonka on lähettänyt Madonna (@madonna)

On selvää, että tämä lapsi on valmis rock-tähtiin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 90 =

map