Maddox Jolie-Pitt kääntyy 14-ja emme voi uskoa sitä!

Oi, mihin on aika mennyt? Kuinka Maddox Jolie-Pitt, sama pikku leikkuri, joka vain keinui faux-hawksia ja kirkkaasti värjättyjä lukkoja taaperoon, on muuttunut täysivaltaiseksi teini-ikäiseksi? Kaikki voimme sanoa, että se tekee meistä tuntuu vanha – varsinkin kun Angelina Jolie hyväksyi Maddoxin vuonna 2002, kun hän oli kaikki 7 kuukautta vanha.

Tänään, Jolie ja Brad Pittin vanhemmat lapset 14-vuotiaat ja hän näyttää kuuluvan kuuluviin vanhempiensa urapolkuihin. Vuosien mittaan Maddox on yrittänyt käsiään toimia (hän ​​esiintyi Pittin zombie-trilleriin Maailmansota z) ja seurasi hänen humanitaaristen vanhempiensa lukemattomia hyväntekeväisyystapahtumia. Ja nyt hän on valmistautumassa yhteistyöhön äitinsä kanssa juuri ilmoittaneen Netflixin alkuperäisen elokuvan kanssa, joka kertoo elämästä Kambodžassa (missä Maddox syntyi) kivihiilisen Khmer Rouge -järjestelmän alla.

Mitä Maddoxin tyyliin? No, se vain paranee iän myötä – vain katsokaa hänen tyylikkäältä pukultaan vaarallinen ensi-ilta (edellä, oikea). Joten, tässä on vielä monta vuotta kauniita punaisia ​​mattoja, hip-hairdoja ja Maddox, joka osoittaa meille periaatteessa, mitä se tarkoittaa. Hyvää syntymäpäivää, Maddox!

KUVAT: Angelina Jolien Äitiystyyli

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 5

map