MAC Aloitti Dreams-kontrastin paletin

Vuosi on 2016 ja kauneusmaailman Kardashianisaation ansiosta on noin kymmenentuhatta ääriviivaista palettia, jotka tulvovat markkinoita, tietävät, antavat tai vievät muutama. Kun tällainen palkkio valittiin, emme koskaan tienneet, että tarvitsimme vain yhden, ennen kuin MAC aloitti luokan pyhät graalin, joka vie menetelmän minimalistisen lähestymistavan. Sen sijaan, että tarjoat 20 eri tawny ruskea sävyjä sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten käyttää, MAC Contour ja veistää Yourself paletti on varastossa 6 käyttäjäystävällinen värit, jotka toimivat kirjaimellisesti jokaisen ihon sävy.

LIITTYVÄT: 4 kylttiä Muokkaussuunnitelma on mennyt liian kauas

Suorita taupe Sculpt -jauhe (alhaalla vasemmalla) pitkin poskiputkia, alas molemmin puolin nenäsi, temppeleitänne ja leukalinjasi ympärille ja sekoita sitten luodaksesi luonnollisen näköisen varjon. Seuraa jompaakumpaa paljaimmista väreistä – herkkä Trace Gold -värinä (Yläoikea) on erityisen upea pölyinen keskipitkän ja tumman värisävyn poskipuissa, vaikka se on yhtä mautonta vaalealla iholla kuin bronzer. Paletti on nyt saatavilla 60 dollaria maccosmetics.comissa. Tee vähän matematiikkaa, ja lasket, että jokainen varjostusjauhe maksaa 17 dollaria popin, joten saat melkein kaksi niistä ilmaiseksi poimimalla koko paketin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map