Tiedätkö mikä pitää minut näköisenä nuorena? Nauran paljon. Järkytän paljon. Olen hölmö ja typerä ja haluan olla hauskaa. Rakastan tuntea aurinkoa kasvoillani ja suudella minua poskella. Rakastan hyvää viiniä ja hyvää ruokaa, varsinkin jos se on valmis omalla kädelläni. Rakastan puhua poikani kanssa ja taivuttaa hänet omakseni. Rakastan erityisesti musiikin ja jazzin kuuntelemista, mutta myös klassista R & B- ja hiphopia sekä tietysti go-go-musiikkia joidenkin suosikki DC-yhtyeideni kanssa. Rakastan Jeep Cherokeea, ainoa omistani auto, koska kuka tarvitsee viettää paljon rahaa fancy-autoilla, kun Uber voi saada sinut ja viiniä pisteestä A pisteeseen B ilman DWI: tä? Lisäksi rakastan ostoksia, varsinkin kengät ja vintage Chanel-kukkarot, vyöt, korut, takit, puvut, melko paljon mitä voin saada käsiini. Olen sertifioitu Coco Chanel -huntswoman; jos se on olemassa, aion seurata sitä myymälöissä, verkossa, eri alueilla ja maanosissa. Minulla on laatikoita, jotka on pinottu mustilla laatikoilla, jotka pitävät täällä Amerikassa ostettuja aarteita ja valkoisia laatikoita, jotka pitävät arvokkaita tavaroita, jotka olen tehnyt Pariisissa. Minun kokoelma on kerralla kauhea (koska en tarvitse kaikkia näitä asioita) ja eepos (koska tarvitsen kaikki nämä asiat), ja olen varma, että lähestyy Elizabeth Taylorin naurettavan tasoa, mutta rakastan jokaista kappaletta niin kova, se käytännössä sattuu.

RELATED: 15 oppituntia, joita voimme oppia Taraji P. Hensonin Selfie-Taking-taidoista

taraji P. Henson Book - Embed
Kohteliaisuus

Vetovoima brändin ulottuvuudelle ulottuu paljon pidemmälle kuin halu hankkia kalliita tavaroita; se on niin paljon syvempi kuin se. Coco ja minä menen yhteen. Hän tuli tyhjästä – pieni orpo tyttö, joka luopui isänsä luostarissa ja opetti nunnit ompelemaan, ei intohimoa vaan hyödyllisyyttä, aivan kuten äitini ommellut vaatteitamme kun olin pieni. Silti, myös tässä pimeässä paikassa, Coco näki valon. Hän oli uneksija, joka heitti keski-sormen rajoille – kapinallinen. Voin tunnistaa sen kanssa. Äskettäin minulla oli kunnia käydä läpi hänen asunto- ja studiohuoneistoa Pariisissa ja tunsin sellaisen kiireen hengittämisen hengessä – Coco Chanelin ydinvoimasta. Se oli niin maaginen paikka, joka täyttyi joka käänteessä hänen mystisen esteettisensä kanssa. Oloin hänen rehevän 1920-luvun mittatilaustyönsä mokkanahkaa ja juoksin sormeni tyynyjen päälle, jotka innoittivat peitokuviota hänen allekirjoituspusseissaan ja ihastelivat eteisen peiliä, ihastelemalla siluettiaan, joka muodosti Chanel No. 5 -pullon muodon . Suorituskykyinen spiraali peilattu portaikko sai minut herättämään, kun soitin piilottamalla ja pohdiskelemaan prismini heijastumista; että hän oli suunnitellut portaat peittämään itseään, kun hän havaitsi, että asiakkaiden ja muotisuunnittelijoiden todelliset reaktiot eivät häviä minua. Hänellä oli jano aitoutta, ja hänen tilansa ylellisyytensä myötä se kulki jokaisen hänen kotinsa läpi. Mustat lakatut pöydät, kattokruunu, jossa tavaramerkki yhdistää C: n, kiinalaiset ruudut kamelia fleurilla, rikas punainen punaiset peitetyt leijonat ja kirjat, kaikki teki sydämeni lyö nopeasti, kun pohdin ajatusta, jonka hän laittoi jokaiseen yksityiskohtiin vain Chanel-brändi mutta oma henkilökohtainen olento – kuinka kaikki, mitä hän tiesi ja rakasti, oli arvoa, koska se tarkoitti jotain nimenomaan häntä eikä kukaan muu.

Uusittu Noin tie tyttö. Copyright © 2015 by Taraji P. Henson. Julkaisija 37 Ink, Simon & Schuster, LLC: n leima.

RELATED: Taraji P. Hensonin vaaleat hiukset ovat todisteita, jotka hän voi vetää pois kaikesta tyylistä

Auta tyttöjä ympäri maailmaa ostamalla rajoitetun version Tyylissä suunnittelija tote tukemaan Let Girls oppivat. Osta Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, DKNY, Jason Wu, Narciso Rodriguez, Prabal Gurung ja Tanya Taylor.