Lue Bachelorette Frontrunner Garrettin täydellinen anteeksipyyntö rasististen ja sosialististen Instagram-kohtien mielestä

Maanantain kauden ensiesityksen jälkeen Bachelorette, Amerikka riehui Becca Kufrinin sydämestä. Näkymä näyttävä, Nevadan 29-vuotias lääkintämiehen edustaja Garrett Yrigoyen hurmasi Beccaa nopeasti voittaen näyttelijän toivottun ensivaikutelman. Mutta sosiaalisessa mediassa paljastui, että suitorilla on ollut historiaa “mieleen” rasistisia ja seksistisiä Instagram-töitä, jotka pilkkasivat LGBTQ-yhteisöä, asiakirjamääräisiä maahanmuuttajia ja Parklandin ammunta-selviytyjiä.

VIDEO: Bachelorette n Garrett Yrigoyen Under Fire

Nyt Garrett pyytää anteeksi. “Olen pahoillani niistä, jotka olen loukannut, ja otan myös täyden vastuun Instagramissa olevista” loukkaavista ja loukkaavista “mieleistäni”, hän kirjoitti yllättäen kantelevalla Instagram-postilla uudella tililläan @gy_yrigoyen, joka selitti, että hän on poistanut hänen vanha. “Päätin ottaa sen alas ja aloittaa uudestaan, koska olen oppinut erittäin arvokkaan oppitunnin ja ryhdyn toimenpiteisiin kasvaa, koulutuksellani ja paremmaksi versioksi itsestäni.”

“En ole koskaan ymmärtänyt älykkäästä kaksinkertaisesta kosketuksesta Instagramissa vallitsevaa voimaa ja kuinka se kantaa niin paljon painoa ihmisten elämään”, hän jatkoi (lue alla oleva täydellinen teksti).

SAMANKALTAISET BacheloretteBecca Kufrinin sydän edustaa Frontrunnerilla historiansa seksikkäitä ja rasistisia Instagram-viestejä

Garrett Yrigoyen GY (@gy_yrigoyen) jakama viesti

Tietenkin “kaksinkertaiset hanat” eivät ole sitä, mikä ajaa # BachelorNationin vihamielisyyttä, vaan pikemminkin merkki siitä, että Garrett tukee sisällön “lupaavia” loukkaavia tunteita. Bachelorette kilpailija jatkoi tunnustusta, että hänellä on töitä. “Aion paremmin hoitaa eteenpäin tukea kaikkia elämänaloja. Jälleen, olen vilpittömästi pahoillani, ja olen pahoillani minulle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, vahingoista tai rikkomuksista.”

Garrettin anteeksipyyntö seuraa haastattelua, jonka Becca antoi Viihde tänä iltana torstaina käsitellessään kiistaa. “Haluan, että katsojat ovat avoimia kaikille, ja haluan, että he voivat käydä läpi tämän kauden kanssani ja katsella rakkaustarinaa kaikkien näiden miesten kanssa, sillä näin kävin tämän matkan.” “Ihmiset sanovat ja tekevät tiettyjä asioita” hän sanoi Garrettin heikossa puolustuksessa. “Olen tehnyt asioita aiemmin, että olen varma, ettei se ole paras asia.”

Garrettin kiistanalainen “tykkää” sai ensin huomiota kun entinen poikamies kilpailija Ashley Spivey tweeted näyteikkunat niistä 24. toukokuuta. 

“En voi erehtyä kenellekään siitä, mitä he uskovat, ja kuka sanoa, että kaikki, mitä kuka tahansa pitää” on todella, mitä he uskovat, jos he vain kaksinkertaista napauttamalla, “Becca jatkoi heitä. “En voi puhua siitä, koska se ei ole minä. Olen vahva nainen ja uskon tiettyihin asioihin, mutta jälleen, tämä on niin mahtavaa maassamme, että jokainen on oikeutettu omille mielipiteilleen.” (Totta, mutta sinun ei tarvitse mennä naimisiin.)

VAROITUS: SPOILERS BELOW!

Ja nyt teoria: se on epätavallista poikamies franchising-kilpailijat julkaisemaan mitään draamaa ennen kuin he ovat menettäneet ja lähtenyt näyttelystä, ja kuten episodi-edellinen juoksija, Garrett ei selvästikään mene mihinkään vielä.

RELATED: Kyllä, se on 22 000 dollarin hääpuku Becca Kufrin kuluu

Sanat eivät voi ilmaista kaikkea mitä tunnen tänä iltana, mutta olen niin kiitollinen rakkaudesta, tuesta ja toiveista. Olen innoissaan tämän matkan seuraavasta osastani ja olen jakanut tämän kaiken kanssasi tänä iltana. Nyt me teemme pikkumatonta asiaa

Toinen viesti on Rebecca Kufrin (@bkoof)

Mikä vieläkin outoa on, kun Garrett tekee tehdä sydämellinen tapaus hänen anteeksipyyntönsä – Becca, joka on julkisesti tukenut Hillary Clintonia ja naisten maaliskuun kaltaisia ​​progressiivisia aloitteita, tuli hänen puolustukseensa tästä asiasta tunnustaen jopa sosiaalisen median aktiivisuudensa loukkaavaa luonnetta. Se tuntuu tarpeettomalta … ellei reaaliajassa hän ole jo tehnyt sitä viimeiselle kierrokselle Bachelorette ja mahdollisesti hänen sukuaan, kuten jo epäilty.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 92

map