Lucy Liu Turns 49! Katso hänen muuttuvat ulkonäköä vuosien varrella

Tämä erityisesti näyttelijä on New Yorkin syntyperäinen, joka tunnetaan Drew Barrymoren ja Cameron Diazin rinnalla Charlien enkelit ja lainata hänen äänioikeutettuja kykyjään DreamWorksin animoituun elokuvaan, Kung Fu Panda. Oikein! Tietenkin puhumme syntymäpäivätyöstä, Lucy Liuista.

Täysin uralla ja erittäin kiireisellä aikataululla eräs asia, jota emme ymmärrä, on, miten Liu pääsee aina katsomaan täydellistä, kokoontuvaa ja suorastaan ​​säteilevää. Ja ottaen huomioon, että hän kääntyy tänään 49, se ei ole melko epäoikeudenmukainen, kuinka ikäänkuin hän on. Jälkeenpäin vahvistaminen, että ikä on vain numero, näyttelijän kauneuden muutos vuosien varrella on ehdottomasti yksi kirjoista.

VIDEO: 8 julkkisten meikkitaiteilijoiden suosikki apteekki kauneudenhahmot

Nykyään syntynyt 49 vuotta sitten Liu esiintyi näyttelijänäyttämöllä vuonna 1998 hänen roolistaan ​​Ling Woon TV-sarjassa, Ally McBeal. Siitä lähtien on ollut täynnä nopeutta eteenpäin upealle näyttelijälle, joka on myös tähdittänyt lukemattomia elokuvia, mukaan lukien Payback (1999), Chicago (2002), ja Tapa Bill (2003).

RELATED: Tässä on Lucy Liuin poika hänen ensimmäisellä koulupäivänään

Viime aikoina Liu sai merkittävän tunnustuksen roolistaan ​​TNT-sarjassa Southland vuonna 2012 Critics ‘Choice -palkinnon muodossa Best Guest Performer -elokuvan draamasarjassa.

Tässä on Liu hänen syntymäpäivänään ja mitä tämä ensi vuonna on tallennettu tähtiin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 34

map