Lucy Hale on dramaattinen uusi hiusväri

Lucy Hale ei ollut soittanut, kun hän sanoi, että hänen seuraava hiusten muutos olisi innoittamana Selena Gomez. 

Haastattelussa Ihmiset aiemmin tänä vuonna näyttelijä viittasi siihen, että hän voisi mennä vaaleaksi, kuten Gomez teki viime kuussa. “Minun on tehtävä jotain erilaista, koska olen niin tylsistynyt”, Hale sanoi seuraavasta hiustyylinsä. “Minä näin Selena [vaalea] ja hän näytti niin hyvältä, olin kuin” Kyllä! “Se oli hyvä inspiraatio. Kun on kyse kauneudesta, yritän kokeilla jotain.”

RELATED: Lucy Hale hyväksyy peittämisen Hickey, on meille kaikille 

Hale: n viimeisimmän Instagram-postin arvostelusta hän seuraa. Näyttelijä jakoi valokuvavasara-istunnon, jossa oli hiukan kevyempiä hiuksia. Sävy koostuu lämpimistä kohokohdista ja muutamasta hänen suklaanruskeasta säikeestä, joita ei ole vielä lisätty. 

* laulaa näiden hasselpähkinän takana * @allanface – @kristin_ess

Lucy Hale (@lucyhale) jakama viesti

Vaikka muutos on yhtä dramaattinen kuin Gomezin platina-sävy, Hale otti toisenlaisen lähestymistavan kuin laulaja, kun hän meni brunetteelta blondiin. Sen sijaan, että menisi vaaleammaksi yhden vierailun aikana hänen coloristinsa, näyttelijä on ottanut vähemmän haitallisen reitin korostaen hiuksiaan vaiheittain.  

VIDEO: Lucy Hale ei koskaan ole koskaan ollut 

Viime kuussa Halellä oli lämpimiä hunajaisia ​​korostuksia, jotka käsin maalattiin balayge-tekniikalla. Väri levitettiin alusta alkaen hänen puoliväliinsä alas hänen päihin. 

Lucy Hale
Noam Galai / Getty Kuvat

Hänen mukaansa Kate Spade’n syksyllä 2018 esittelemässä NYFW: n hienoimmista Baylage-esityksistä näyttelijä aloitti hänen vaalea muutoksensa helmikuussa. 

Lucy Hale
Monica Schipper / Getty Kuvat New Yorkin muotiviikolle: Näyttelyt

On vaikeaa mennä 0: stä 100: een, kun olet valmis kokeilemaan uutta hiusväriä, mutta jos olette brunette, joka on keskustellut siitä, tuleeko kevät 2018 kausi olet vihdoin vaalea, anna Halen muunnos toimia inspiraationa miten kokeilla trendiä ilman täysin frying hiukset prosessissa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 66

map