Löytänyt sen! Hailee Steinfeldin persimmon huulipuna CFDA Awardsista

Ensi silmäyksellä Hailee Steinfeldin huulipuna viime yön CFDA -palkinnosta voi näyttää ristiltä tangeriinin ja korallin välillä, mutta se on oikeastaan ​​lähempänä kakihedelmää. “Se on leikkisä, hauska ja vähemmän muodollinen kuin klassinen punainen”, kertoi Steinfeldin meikkitaiteilija Nick Barose. “Suno-mekon täydentämiseksi käytin suosikkiväriäni, kaki hänen huulilleen.” Barose poimi Chanelin Rouge Allure -huulipunan tähtikuvassa Excentriquessa, ja sattumalta Steinfeldin sävy sopi myös punaisen maton värivalikoimaan. “Vannon, etten saanut muistiossa hienoja mieliä, ajattelevat samoin!” Barose vitsaili. Hän levitti värin suoraan putkesta, sitten puhdistettiin reunojen ympärillä puuvillapyyhkeellä. Nosta putki 34 dollaria hintaan chanel.com.

Plus, shop enemmän julkkis huuli värit.

LISÄÄ: • Katso CFDA-palkinnon voittajat vuonna 2013 • Hailee Louis Vuitton’s Checkerboard Printissa • 2013 CFDA Awards: Mitä kaikki käyttivät

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map