Löydetty: Olivia Palermo Monogrammed Denim Shirt

Toinen päivä, toinen mahdottoman tyylikäs ulkoasu. Kuninkaallinen tyyli kuningatar Olivia Palermo vallitsi jälleen kerran hallitsemalla New York Cityn kaduilla chambray-paidassa, jonka hän räikeästi pakeni tuhosiin. Hän tarttui varjoon ja kuljetti viileän väriä hänen lisävarusteilleen aqua gem-encrusted laivaston tohvelit ja siniset kehykset.

Ensi silmäyksellä esittelemme ulkoasun, joka on toinen kaksinkertaistunut denim. Mutta tarkemman tarkastuksen jälkeen tajusimme, että tämä ei ollut tavallinen denim-paita. Tämä oli räätälöity, ja hänen alkukirjaimet OP ryntäsivät taskun yläpuolelle, joka muistutti automaattipukuja.

Olivia Palermo - Embed
Splash News

Monogrammi-elementti lisäsi makea yksilöllinen kosketus hänen muuten vakiomuotoiseen denim-asuunsa. Ja koska emme voi vastustaa mitään, joka on monogrammed, etsimme hänen paita, joka on peräisin julkkis-fave vaatemerkki Rails. Se on saatavana tilaustyönä valittavissa valkoisella tai laivastollisella langalla $ 178 osoitteessa rails.com.

Olivia Palermo's Shirt - Embed
Kohteliaisuus

RELATED: Olivia Palermo on paras ulkonäkö

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map