Louis Vuitton päihittää aavikolle sen Star-Studded Resort 2016 Show

Eric Wilson on Tyylissä’s Fashion News Director. Seuraa häntä Twitterissä ja Instagramissa

Bob Hope kertoi kerran, että Palm Springsissä on 86 golfkenttää “, ja Jerry Ford ei koskaan tiedä, kumpi hän aikoo pelata toisen kerran.”

Kalifornian Coachella-laaksossa Hope tunnettiin sekä huumoristaan ​​että talostaan, etenkin puolivälissä nykyaikaisen, John Lautnerin suunnitellun kodin, joka oli paikallinen Nicolas Ghesquièren viimeisimmäksi lomakokoelmaksi Louis Vuittonille. Monet sanovat talon näyttävän tulivuorelta, avaruusalukselta tai tulevaisuudesta, jotka kaikki osuvat hyvin Ghesquièren esteettiseen työhön, joten luultavasti ei ollut niin outoa, että kuulosti, että 800 ihmistä matkusti autiomaahan juuri nähdäkseen yksi kokoelma. Kanye West, Catherine Deneuve ja Michelle Williams tekivät vaelluksen.

Ludvig Vuitton Cruise 2016 runway embed
Donato Sardella / Getty Kuvat Louis Vuittonille (2)

RELATED: Now You Know: 3 syytä vierailla Milanossa, joka ei osallistu kauppaan

Samoin TyylissäMuotin ohjaaja Melissa Rubini, joka kertoo suuresta muutoksesta, on Ghesquière’n aikaisemmista Vuitton-kokoelmista (ja koska on nähty vain noin joka toinen planeetan suunnittelija) ilmestyvästä erittäin lyhyt siluetista. Uudessa mallistossa oli “pitkälti pitkät hameet”, hän toteaa, viitaten virtaaviin, nilkkasatereihin, jotka avasivat kokoelman sarjassa ylimitoitettuja ketjutulosteita. Kontrastit näkyivät koko kokoelmassa, etenkin pehmeiden, painettujen housujen ja pitkähihaisten päällysteiden yhdistelmissä, joissa nahkahihnoja kiristettiin rungon ympärille tai vetoketjupaneeleiksi rintalevyinä. Jotkut hänen pukeutumistaan ​​olivat matelijataskojen ominaisuuksia, tai kauniita korin kutoja. Rubinin huippupyörä oli pitkä, yksivärinen mekko, jossa oli voimakkaasti keskittynyt jalokiviä.

Kun Chanelin viime viikolla esittämä näyttely Soulissa ja Vuitton’s Palm Springsissa, seuraava pysähdys muotin isoin lomakeskukseen tulee ensi viikolla Etelä-Ranskassa, kun Dior-suunnittelija Raf Simons esittelee kokoelmansa toisessa kuuluisassa talossa, jossa on futuristinen muotoilu. – kutsuttu Bubble House, joka on suunnittelija Pierre Cardinin lomakoti.

RELATED: West Meets East upeassa muotissa Met Costume Institutein uusimmassa näyttelyssä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map