Lottie Moss varastaa näyttelyn Balmainissa Chopardin Cannesin elokuvajuhlatapahtumassa

Tässä on yksi kiistaton tosiasia: Moss-perhe tietää varmasti puolueen.

Maanantai-iltana Ranskassa Kate Mossin upea 18-vuotias puolisko, Lottie, käsitteli jälleen kerran muotimaailman huomion, kun hän räpytti hihatonta, helmillä päällystettyä Balmain-mekkoa, jossa oli runsaasti leikkauksia Chopardin viidakon-teemalla “Wild” Cannesin elokuvajuhlilla.

Kuten legendaarinen Kate jatkaa, Lottie huudahti ei vain siksi, että hän käytti Balmainia, vaan myös siksi, että hänen vanhan Hollywoodin innoittamansa eronnut “antoivat lausuntatavalle kerroksen ajattomasta glamourista ja helppoudesta. Hänen Chopardin jalokivet, musta kytkin ja punainen manikyyri toimivat myös poikkeuksellisen hyvin, puhumattakaan tumma vuorattu kissa silmä.

Luuletko, että hän pystyy tarjoamaan yhden suuren ilmeen päivässä? Mieti uudelleen. Aikaisemmin iltapäivällä Lottie liittyi Kateen ensi – iltaan Rakastava, jossa molemmat odottamattomasti kääntyivät upeisiin punaisiin kylpytakkiin, jotka hämmästyivät kameroille. “Kuollut punaiset #notevenplanned”, hän kuvailee alla olevaa kuvaa Instagramissa.

Tappaminen punainen #notevenplanned

Kuva, jonka Lottie Moss (@lottiemossxo) on kirjoittanut

RELATED: Amal Clooney Wows lihavassa Rainbow-mekossa, kun hän lähtee Cannesiin

On selvää, että Lottie on ehdottomasti ylläpitämässä tyylisi tutkaasi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 66

map