Lisa Frank Aikuisten värityskirjat ovat olemassa ja olemme psykedeettisiä

Aikuisten värityskirja-villitys on ollut täydessä vauhdissa jonkin aikaa – mutta juuri nyt olemme olleet todella motivoituneita erottamaan värilliset lyijykynät. Dollar General myy yksinomaan Väri Me Lisa Frank! linja aikuisten värityskirjoista, joissa Lisa Frank suunnittelee myymälöissään tänä kesänä. (Värikirjat tulevat liikkeelle 43-valtion ketjun yli 12 000 myymälää kohti tässä kuussa seuraavaan yritystiedottajaan nähden.)

Lisa Frank 1
Oikeus dollarin yleistä

Jokainen värikirja sisältää 24 sivua Frankin tavaramerkkisuunnittelua, jossa on ihastuttavia vauvapatkuja, tiikerit, puput ja unikornit, jotka on kääritty enemmän sydämeen, tähtiin ja kukoihin kuin tiedät mitä tehdä.

Lisa Frank 2
Oikeus dollarin yleistä

Värikirjat vähittäiskaupassa 3 dollaria kohden ja ne ovat tällä hetkellä vain myymälöissä, eivät verkossa. Valittavissa on neljä erilaista kirjaa, joten voit halutessasi tilata joitain varmuuskopio neonpunaisia ​​ja violetteja kynät nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 69

map