Lip Balm, joka kuljettaa sinut Happy Hour

Tässä on yksi tapa aina tuntua onnelliselta tunneelta: on vähän tunnettu sanomalla, että se on aina viisikymmentä, mutta muualla vuorokaudessa päivällä voit silti ohjata suosikkiasi tämän huulirasmin ansiosta. Vaseliin Limited Edition Pink Bubbly Tin on viininvalmisteinen balsamia, joka on seuraava paras lasi kesän kaikkein levinnein juoma: Rosé

Kulttuuriherkän huulitiivisteen rajoitettu painosmaku kosteuttaa ja rauhoittaa soihdut samalla kiiltävällä tekstuurilla kuin alkuperäinen, mutta jättää myös pehmeän ruusunvärisen sävyn – ei toisin kuin viinivärjätyt huulet muutaman jälkihuovan silmälaseilla ystävien kanssa.

LIITTYVÄT: Nämä 6 kauneudenhoitajan trukkia auttavat sinua käyttämään huulipunaa täydellisesti

Vaikka et voi pulloa pulloon missä ja milloin tahansa, niin voida crack avaa tämän huulirasva tina pöydällesi, päivälliselle ennen liikuntaa ja sen jälkeen ehdottaa muutamia kertoja. Se ei välttämättä jätä janoa kuin jäähdytetty rosé-luokka ukkospuolella, mutta huulet ovat epäilemättä pehmeitä ja sileitä.

VIDEO: Paras Beauty Hall of Fame: Chanelin huulipuna

Vaselin rajoitettu painos Pink Bubbly Tin on saatavana heinäkuun 16. päivästä alkaen $ 5 yksinomaan Walgreensille. Nyt se on syy juhlia joidenkin kuplivaa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 89

map