Lindsay Shookus poisti hänen Instagraminsa Ben Affleckin illan jälkeen Playboy-mallilla

Ben Affleckin 46. syntymäpäivällä nähtävästi oli kaikki: pikaruokaa, matka autokauppaan ja illallinen Playboy malli. Mutta missä oli tyttöystävä Lindsay Shookus? 

Torstaina SNL tuottaja puuttui tuntuvasti Affleckin Nobu-juhlista, jossa 22-vuotias Shauna Sexton liittyi Benen ja hänen ystäviensä kanssa. Lindsayn poissaolo välittömästi herätti huiput ja kolme päivää myöhemmin hän poisti Instagram-tilinsä ja lisäsi vielä enemmän epäilystä siitä, että paratiisissa on ongelmia.

Julkkis Sightings In Los Angeles - June 24, 2018
Getty Images

Shookuksen kahva ohjaa nyt faneja sivulle, joka lukee: “Valitettavasti tämä sivu ei ole käytettävissä. Seuraamasi linkki voi olla rikki tai sivu on ehkä poistettu. “Hmmm, OK. 

Mukaan Ihmiset, Affleckin retki Sextonin kanssa “näytti ehkä ensimmäisenä päivämääränä”, lisää, että “hän näytti erittäin söpöltä, ja hän näytti kiinnostuneena.” 

ben Affleck Birthday - Embed -
NGRE / BACKGRID

Mikään ei ole varmaa, mutta on tärkeää huomata, että Ben ja Lindsay ei ole havaittu 22.7. Jälkeen Puerto Ricossa – joka oli lähes kuukausi sitten. Kuitenkin tuona aikana sisäpiiriläinen kommentoi, että pari ilmestyi “iloisesti rakastunut”.

Onko Ben ja Lindsay kutsunut sitä lopettamatta tai ovat edelleen yhdessä, kolmen isä on mielestäni hyvä henkinen tila. Aiemmin tässä kuussa näyttelijän ystävä kertoi Ihmiset: “Ben tekee hyvin. Hän on hyvässä paikassa henkisesti ja on tehnyt kovasti töitä tänne. Hän jatkaa keskittymisensä itsensä ja hänen suhteidensa terveyteen. “Väri sekoittaa meidät. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map