Lin-Manuel Miranda ja James Corden menevät täysin nauttimaan esittävät kappaleita hiuksista

Lin-Manuel Miranda ei ole sitä mitä kutsumme “ujo” esittäjälle, ja hän osoitti sen torstai-iltana Myöhäinen myöhäinen esitys.

Broadwayn tähti liittyi isäntänä James Cordenin “Crosswalk the Musical” tuotantoon Hiukset, jossa molemmilla oli peruukit ja 60-luvun asut, samalla kun hihnoitti kappaleita hämmentyneiden autonkuljettajien edessä.

Koko esitys oli mestariteos sinänsä, mutta se oli niiden julkaisu “Let the Sunshine In”, jossa todella oli ihmisiä kiinnittäen huomiota.

VIDEO: Ed Sheeran jakaa eeppisen Justin Bieberin tarinan James Cordenin kanssa

Miranda ja Corden riisuttuivat täysin alasti suorituskyvystä. Miranda jopa hyppäsi auton päällä, kun taas alasti yksi piste, antaen koko uuden elämän lauseen “lähelle ja henkilökohtaiselle”.

TK
Terence Patrick / CBS

Reaktorit kuljettajien vaihtelivat huvittuneista kauhistuneisiin, mutta pari ei näyttänyt häiritsevän järkyttyneitä ilmaisuja.

“En ole koskaan tuntenut niin vapaaksi”, sanoi Miranda. “Tarkoitan, kun olet tehnyt täällä kaikkien näiden autojen edessä, en tiedä, miten palaat Broadwayyn. Kaikki muu on tylsää.”

RELATED: Lin-Manuel Miranda kirjoittaa uusia lauluja Pieni merenneito

Tarpeetonta sanoa, että se oli eliniän suorituskyky.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map