Lily James Just kirjoitti kauniin uuden keikan

Mitä Lily James ja Cara Delevigne ovat yhteisesti? Selkeät selmet syrjään, sekä brittiläiset kaunottaret voivat luottaa Burberry’s My Burberry -tuoksuiden julkkisten lähettiläinä. Tänään etiketti ilmoitti, että James suunnittelee kampanjan My Burberry Blackille, syvemmälle ja intensiivisemmäksi otettavalle alkuperäiselle, ja sen on tarkoitus laskea elokuussa. “Olen innoissani virallisesti liittymään Burberry-perheeseen. Olen niin ylpeä brittiläisistä, joten se todella merkitsee paljon”, Downton Abbey näyttelijä sanoo. “Ensimmäisen kampanjan kuvaaminen oli niin erikoista – en halua antaa liian paljon pois, mutta minulla oli hauskaa näyttää toisen puolen itseäni. “

RELATED: Brooklyn Beckham valokuvista Burberry’s New Fragrance Campaign

Tämä on ensimmäinen sekä James että Burberry – se on tähti ensimmäinen kauneuskampanja ja ensimmäinen ylimääräinen tuoksu, joka lisätään My Burberry -perheeseen. OG-tuoksu kuten My Burberry Black kunnioittaa ikonista trenchcoat, mutta on pukeutunut täysin uusi meripihkan ja mustan värin. Muistiinpanoja on myös oikaistu, sekoittamalla jasmiiniä, persikka-nektaria, sokeroitua ruusua ja vaniljaa, jotta he voivat aloittaa englantilaisen puutarhan inspiraation hämärässä. Emme voi odottaa spray sitä, ja nähdä Jamesin varmasti seksikäs mainoskampanja, joka ampui Mario Testino. Pidä silmäsi kuollut sekä elokuussa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 47

map