Lily Collins näyttää Smashing Hair to Toe Pink

Jätä se Lily Collins tehdä rento asiat näyttävät hienostunut outing. 27-vuotias tainnuttaja oli melko karvainen toe vaaleanpunainen, kun hän astui ulos päivittäistavaroiden elintarvikkeiden ruokakaupassa West Hollywoodissa perjantaina. Collins pisteli hänen tummempiin rentoihin röyhkeihin pastellipunaisilla kappaleilla, jotka lisäsivät hiukan kesää hänen rentoon yhtyeeseen.

Peili peili näyttelijällä oli Raye x For Love & Lemonsin paljain sävyisin vaaleanpunaisen vaaleanpunaisen vaalean sävyyn ja värien koordinointiin kiinnittyneet balettitasot. Ruusuinen kokonaisuus täydentää hänen rikas vaaleanpunaisia ​​lukkojaan. Hänen ilmavin ulomman kerroksensa alle Collins piti lopun ulkonäöltään rentoina tummansinisissä laiha farkuissa ja musta v-kaula-t-paita, joka on sidottu vain hänen vatsapainikkeellaan. Hän koristeltu peilattu Etnia Barcelona x Jean-Michel Basquiat aurinkolasit ($ 305 etniabarcelona.com) ja yksinkertainen helmillä kaulakoru ja sported musta nahka reppu.

Liittyvät: Lily Collinsin muuttuvat ilmeet

Britannian-amerikkalainen kauneus oli todennäköisesti istutettu keittiöön, kun hän juuri palasi Vancouverista, missä hän kuvasi viimeisintä projektiaan, Netflix-scifi-elokuvaa Okja. Etelä-Korean-amerikkalainen elokuva tähtelee myös Jake Gyllenhaalia, Paul Danoa ja Tilda Swintonia.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map