Lily Collins on näyttelijä, joka vetää todellisista elämyksistä hänen rooleihinsa.

Uudessa trailerissa Netflix-elokuville Luuhun asti, näemme Collinsin pelaavan 20-vuotiaan taistelevan anoreksia, ja hänen piti vetää hänet menneisyydestään. Collins itse on puhuttu avoimesti hänen henkilökohtaisesta taistelustaan ​​syömishäiriöllä yli puoli vuosikymmenelle, joten hän oli ymmärrettävästi varovaisia ​​siitä,.

“Olin kauhuissaan, että elokuvan tekeminen vie minut taaksepäin, mutta minun piti muistuttaa itseni siitä, että he palkkivat minut kertomaan tarinan, ei ole tiettyä painoa”, hän sanoi Muoto lehden. “Lopulta se oli lahja, joka pystyi vaihtamaan takaisin kenkiin, joita olin kerran kulunut, mutta kypsemmältä paikalta.”

VIDEO: Lily Collins: “Eri on kaunis”

Valinta palata paikkaan rohkeasti, mutta Collins sanoi, että kuvaamisen prosessi oli tosiasiallisesti takautuvasti terapeuttista.

“Vaikka olin elpymässä useita vuosia ennen elokuvan valmistautumista, elokuvan ansiosta voin kerätä tietoa ammattilaisten syömishäiriöistä. Se oli uusi elpymismuoto minulle. Minun on kokeiltava sitä hahmoni Ellen, mutta myös Lily. “

Collins kattaa Muoto lehden viimeisimmässä numerossa ja käyttää mahdollisuutta puhua positiivisesta kehon kuvasta, jonka hän on luonut itselleen.

RELATED: Lily Collins taistelee Anorexiaa Chillingissä Luuhun asti perävaunu

“Minulla oli tapana nähdä terve koska tämä kuva mielestäni täydelliseltä näytti – täydellinen lihaksen määrittely jne. Mutta terve nyt on kuinka vahva tunnen. Se on kaunis muutos, sillä jos olet vahva ja varma, ei ole väliä mitä lihakset näyttävät. Tänään rakastan muotoani, “hän sanoi.” Ruumiini on muoto, koska se pitää sydämeni. “