Liam Hemsworthin Sexy Surfing -tapahtuma tekevät sinusta pimeän

Liam Hemsworth on täällä tekemään torstaasi paljon seksikkäämpiä. Näyttelijä ja innokas surffaili näyttivät tupakoinnin kuumana retkellä saaliakseen aaltoja Phillip Islandin rannikolta Australiassa, jossa hän on viettänyt jonkin aikaa seisokkeja ennen maailmanlaajuista lehdistökierrosta lopulliseen Nälkäpeli elokuva alkaa.

Pidetessään surffilaudastaan ​​Hemsworth näytti kelvolliselta, kun hän nousi vedestä märkäpukuunsa. Ja onneksi se ei ollut täysin vetoketjullista tai meitä ei olisi käsitelty vilahdukselle hänen kallio-kova kuusi paketti tai hänen pullistunut hauis. Tämän jälkeen saatamme olla nojautunut #TeamGale, mutta varaamme oikeuden vaihtaa #TeamPeeta kunnes Mockingjay – osa 2 osuu teattereihin 20. marraskuuta.

RELATED: Nälkäpelit Hottie Liam Hemsworth tuntee todella hyvät, emotionaaliset halaukset

Tämä ei ole ensimmäinen seksikäs Hemsworthin havainto, koska näyttelijä on ollut Australiassa. Viime viikonloppuna hän ja hänen yhtä kuuma vanhempi veljensä Chris Hemsworth kehui Hawthorn Football Clubista Melbourne Cricket Clubin tiloista. Mitä he saavat seuraavaksi?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 47

map