Leonardo DiCaprio yhdistää hänen “Boo Boo” J.Lonsa Hillary Clintonin New York Fundraiser

Leonardo DiCaprion suosikki Leonardo DiCaprio voi tietää, kuinka pitää yllä rentoa ulkonäköä, mutta hän tietää myös, miten puhdistaa hienosti, ja hän teki maanantai-iltana Hollywoodin tuottajan ja toimeenpanevan Harvey Weinsteinin New Yorkin kotiin varainhankintaan Hillary Clintonin ehdottavan demokraattisen ehdokkaan tuki (alla).

Poliittisessa tapauksessa 41-vuotiaan Oscar-voittaja pitää sen konservatiivisena, mutta hohtavan, tyylikkäässä laivastonsateessä, jossa on vastaavia mustia mokkasia, seksikäs, slicked back “do” ja pyöristetyt aurinkolasit. DiCaprio murskasi kun hän astui Weinsteinin rivitaloaseen, mutta hän ei ollut ainoa A-listerkki, joka oli tukenut entistä ensimmäistä enemmistöä ja valtiosihteeriä.

Kuolleista noussut tähti, itse asiassa, kiinni appelsiinipukuinen Jennifer Lopez (alla), jonka hän leikkisästi kutsui “boo boo” aiemmin tänä vuonna.

Hillary Clinton Fundraiser - Embed 2016
Raymond Hall / GC Kuvat

Hillary Clinton Fundraiser Jennifer Lopez - Embed 2016
Raymond Hall / GC Kuvat

Latinalaisen kauneuden lisäksi Clinton oli tyytyväinen muotisuunnittelijoihin Vera Wang (alla) ja Tory Burch (alla), jotka kumpikin ottivat erillisen lähestymistavan pukeutumiseen mahdolliselle tulevalle presidentille. Wang härkäsi hihaton, pinstripe laivastonsininen liivi sopivalla housuilla, kun taas Burch toi värin ja yhdisti hänen graafisen sinivihreän pehmeän mekon punaisella käsilaukulla.

Hillary Clinton Fundraiser Vera Wang - Embed 2016
Raymond Hall / GC Kuvat

Hillary Clinton Fundraiser Tory Burch - Embed 2016
Taylor Hill / GC Kuvat

Ei kukaan jää missään Brownstone-puolueen, Sarah Jessica Parkerin (alla) juhlisti myös iltaa beau Matthew Broderickin kanssa (alla) vihreällä, painetulla vaahdolla sinapinainen pumput.

Hillary Clinton Fundraiser Sarah Jessica Parker - Embed 2016
Robert Kamau / GC Kuvat

RELATED: J.Lo esittelee off hänen Gams on upea oranssi pukeutua Slit

Hänen vaatteensa on ehdottomasti äänestys.

Katso yllä olevaa videota nähdäksesi lisää A-listan retkistä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 19

map