Leighton Meester ja Adam Brody ovat suuren naurun heidän teini-draamataistastaan

Jos olisit teini 2000-luvun puolivälissä, siellä oli vain vähän asioita, joita halusitte: Motorola Razr, julkkis MySpace-ystävä ja todellinen elämän romantiikka sinun hauskan teini-draama-merkkien välillä.

Sophia Bushin ja Chad Michael Murray’n, Adam Brodyn ja Rachel Bilsonin sekä Blake Livelyin ja Penn Badgley’n välillä ajattelimme, että ainakin yksi pari pitää unelmamme hengissä. Mutta valitettavasti kaikki mahdollisuudet hajoavat silmiemme edessä.

Sen sijaan meitä siunattiin crossover-seurusteluun. Gossip Girl‘S Upper East Side prinsessa Blair Waldorf (Leighton Meester) ja O.C.Newport Beach narttu Seth Cohen (Adam Brody) päätyi rakastumaan, naimisiin ja tyttären kanssa.

Olemme edelleen melko järkyttyneitä tämän tapahtuman myötä, mutta Meester ja Brody itse ovat hämmästyneempiä siitä, että vielä todella huolehdimme.

Haastattelussa Entertainment Tonight, pari kysyttiin, ovatko he koskaan “jakaa naurua” heidän jaetun teini-draamansa ohi.

“Joskus,” Brody vitsaili, “Kerran vuodessa meillä on Seth ja Blair päivä, ja me pukeudumme …” näyttelijä viheltää, herättäen naurua vaimostaan.

“On jännittävää meille, että se on jännittävää sinulle”, Meester selventää, viittaamalla kyltymätön fanien kiinnostusta.

RELATED: Adam Brody sitoo vauvojen tyttärensä kaikkein suloisin tapa

En tiedä sinusta, mutta aiomme murtaa Penguin-poloillamme ja suunnittelijapäät ja teeskennellä “Seth ja Blair Day” on todellinen asia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map