LeBron James oli Sweetest Message vaimolle Savannah heidän 3. hääpäivänään

LeBron James ja hänen vaimonsa Savannah menevät taaksepäin – älä unohda, he olivat lukion ystäviä – ja he ovat yhä kovaa rockia. Itse asiassa duo juhlisti jo kolmannen hääpäivänsä ja näytti yhä enemmän rakastuneelta.

NBA-tähti lähti Instagramiin eilen 14. syyskuuta kynttämään ihastuttavimman sanomansa rakkaudestaan ​​pitääkseen 100: n ja tarttumaan hänen puolellaan kaikkina aikoina – ennen ja jälkeen fame.

RELATED: Magic Johnson ja Wife Cookie juhlivat 25. hääpäivää tosi tyyliin

“Hyvää vuosipäivääni kuningattareni! Alasti kanssani ennen tämän matkan 1 päivää ja arvostaa sinua enemmän kuin itse elämä”, hän kirjoitti. “Ei olisi voinut valita parempaa sivupokasta rikollisuuden torjumiseksi (elämän haasteita).”

Hyvää vuosipäivää minun kuningatar !!! Olen aloittanut kanssani ennen tämän matkan 1. päivää ja arvostaa sinua enemmän kuin itse elämä. Ei olisi voinut valita parempaa sivupokasta rikollisuuden torjumiseksi (elämän haasteita). Olet kaiken ja edelläni! Uskomaton äiti, tytär, tyttärentytär, ystävä ja vaimo! Kiitos kiitos kiitos!! Rakastan sinua äitiä!!

Kuva, jonka kirjoitti LeBron James (@kingjames)

“Sinä olet kaiken ja edelläni!” hän lisäsi. “Uskomaton äiti, tytär, tyttärentytär, ystävä ja vaimo! Kiitos, kiitos, kiitos! Rakastan sinua äidistä!”

Noin viikko ennen heidän vuosipäivänsä, Savannah jakaa aww-worthy throwback-like, tärkeä yksi kuva itsestä ja LeBron vuodesta 2005, kun he olivat vain “#Youngins”.

Ennen makeup-opetusohjelmia ja stylistejä # # WeCuteTho #Youngins #FlashbackPykuu noin 2005 @kingjames

Kuva lähetetty @mrs_savannahrj

RELATED: Neil Patrick Harris toivoo miehen David Burtka Happy Anniversary kanssa Cutest Instagram

Lebron ja Savannah ryhtyivät takaisin uudenvuodenaattona 2011, joka myös sattui olemaan hänen 27. syntymäpäivänään. He olivat naimisissa muutama vuosi myöhemmin syyskuussa 2013. Pari on kolme lasta – Lebron James Jr., Bryce Maximus James ja Zhuri James.

On selvää, että näiden kahden välillä on paljon rakkautta ja epäilemme, että juhlimaan on vielä paljon muita juhlia.

Pysy ihanaa, y’all!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map