Lauren Grahamin ensimmäinen asenne Gilmore Tyttöjen Revivalissa on piilotettu merkitys

Lauren Grahamin ensimmäinen päivä takaisin Gilmore Girls setti oli maaginen useammalla kuin yhdellä. Elokuvan näyttelijän uutuuteen lukuun ottamatta näyttelijä kertoi Ellen DeGeneresille serendipitous-hetkestä, joka tapahtui hänen pukuhuoneessaan.

“Minulla ei ole koskaan ollut tällaista kokemusta. Se oli yksi elämäni onnellisimmista ajoista, ja aivan ensimmäisenä päivänä olin niin hermostunut, etten voinut päättää, mitä käyttää, koska se oli kohtaus, jossa se on ensimmäinen kerta, kun näet luoni. ” sanoi.

“Pidin muuttumassa, muuttumassa, muuttumassa, ja lopulta minun piti mennä, joten otin jotain irti telineestä. Se oli hieman iso ja pukeutin kiinnitti sen takana “, hän sanoi. “Ja niin menin settiin, olin päivä-uskomattoman päivän – ja lopulta hän kolkutsi ovellei ja hän sanoi:” Minulla on jotain näyttää sinulle. Vannon, etten nähnyt tätä aiemmin, mutta tämä on paita, jonka valitsit. “

VIDEO: 8 kertaa Lorelai ja Rory Gilmore määrittelevät äiti-tyttäriä koskevat tavoitteet

 

Hänen stylistinsa näytti hänelle Diane von Furstenbergin puseron merkinnän, ja DVF: n antaman nimikkeen nimi oli “Lorelei Two”. DeGeneres lähetti myös tunnisteen suurella näytöllä, mikä osoittaa uskomatonta sattumaa.

RELATED: Lyhyt historia Rory Gilmore’s Love Life: sta Gilmore Girls

“Se tuli minulle tällainen symboli kaikista erikoisista, maagisista, uskomattomista asioista, joita oli tapahtunut, jotta tämä tulla yhteen”, Graham kertoi mahdollisuuksista.

Vierailun aikana Ellen DeGeneres Show, näyttelijä osoitti myös nopeuden puhuminen taitoistaan, osoittaen olevan kova vastustaja “Viiden toisen säännön” pelissä. Katso yllä olevat esiintymät.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 76 =

map