Lauren Conradin (edullinen!) Uusi kiitotien kokoelma on hänen parhaan mallistonsa

Jos et olisikaan valmis syksyn päälle ottaaksesi vaatteesi, sinä olet nyt.

Lauren Conrad julkaisi pian toisen LC Lauren Conrad Runway -kokoelman, ja jokainen rajoitettu painos on sekä tyylikäs että edullinen. Uusi kokoelma sisältää romanttisia muotoiluja, jotka on valmistettu vintage-inspiroiduista siluetteista, runsaista sävyistä ja ylellisistä kankaista sekä käsilaukkuja, kenkiä ja muita tarvikkeita.

Ja kun olemme hieman pakkomielteisiä hänen luomuksissansa, Conradilla on ehdottomasti suosikki. “Rakastan aina hauskempaa hauskaa kappaletta, olen pakkomielle faux turkki turkki takki tässä kokoelmassa on myös pari chic hyppyjä, että minä rakastan.Olen pukeutunut ne pukeutuvat vaihtoehtona cocktail mekko, hän sanoo. “Haluan, että olette luottavaisia ​​tässä kokoelmassa, toivon, että rakastat näyttää LC Lauren Conrad Runwayn kappaletta!

Paras osa? Kaikki paketoi 44 – 150 dollaria ja on nyt saatavilla verkossa. Katso lisää alla olevista parhaista ulkoasusta.

Lauren Conrad Runway Collection - Embed 1
Steve Erle
Lauren Conrad Runway Collection - Embed 2
Steve Erle
Lauren Conrad Runway Collection - Embed 4
Steve Erle
Lauren Conrad Runway Collection - Embed 3
Steve Erle
Lauren Conrad Runway Collection - Embed 5
Steve Erle

RELATED: Hills Cast Kerro meille, mitä he ovat tänä päivänä

Osta LC Lauren Conradin kiitotie kokoelma osoitteessa kohls.com nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 76

map