Lauren Conrad vain leikkaa hiuksensa vielä lyhyemmäksi

Tosiseikka: On olemassa muutamia julkkiksia, jotka ovat olleet hiuksemme murtumia niin pitkään kuin Lauren Conrad. Hänen pitkä, jäänpunaiset, ranta-aallot ovat kävely Pinterest hiukset inspiraatiota.

Kuitenkin, kuten monet meistäkin, Conrad tarvitsee suuren hiusten muutoksen suuren elämäntapahtuman jälkeen. Vaikka sinulla on ehkä ollut otsatukka merkitä pitkän aikavälin suhdetta, syntymän jälkeen hänen ensimmäinen lapsi, celeb leikata pois kaikki hiukset aiemmin tänä syksynä.

RELATED: Lauren Conradin uuden hiusten leikkaus on seuraavan vuoden suurin kauneuden trendi

Vaikka Conrad kiusoitteli leikkausta, että pitkäaikainen stylisti Kristin Ess antoi hänelle Instagramissa, hän ei paljastanut viimeistä ulkoasua. Tiedämme, että hänen poikansa Liam inspiroi dramaattista leikkausta. “Olen vain katkaissut sen. Rehellisesti, se on enemmän aikaa säästävä”, tähti kertoi Ihmiset. “Minun täytyy puhaltaa kuivua hiukseni, kun poikani nappasi, ja se ei aina kestä kauan, joten vähemmän hiuksia on vähemmän aikaa. Minulla ei ole aikaa paljon hiuksia varten.”

Ess lopulta löi laukauksen pitkästä bobista, jonka hän antoi Conradille:

Pidä se klassikko.

KRISTIN ESS HAIRin (@kristin_ess) jakama viesti

Nyt kuukausi myöhemmin Conrad on mennyt vieläkin lyhyemmäksi ottamaan hänet pitkälle leukalintuihin:

lyhyempi ja lyhyempi ja lyhyempi. ✂️ tämä … jatkuvasti nostava vaivaton-tyylikäs baari. ��

KRISTIN ESS HAIRin (@kristin_ess) jakama viesti

VIDEO: Kauneus Puhu Lauren Conradin kanssa

“Leikkasin sen eilen”, Conrad kertoi Tyylissä tänä aamuna Kelloggin New Unionin kahvilassa New Yorkissa. “Se alkoi kasvaa tälle pituudelle, ja rehellisesti, olin aivan kuten:” On vaikea päästä Kristin [Ess] käymään kovin usein “, joten olin kuin,” Leikkaa se todella lyhyeksi, joten minulla on enemmän aikaa.’ Se oli enemmän aikaa säästävä. Minulla ei ole aikaa tehdä hiuksiani joka päivä. “

Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Conradilla on ollut bob, riippuen siitä, pysyykö hän lyhyempänä tällä kertaa kirjoittamaton.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map