Lähes kaikki Kate Spaden viimeiset mallit ovat myyneet

Pian sen jälkeen, kun Kate Spade julistettiin kuolleeksi New Yorkin ilmeisestä itsemurhasta tiistaina, hänen samannimisen brändinsä fanit ottivat sosiaaliseen mediaan kunniaksi myöhään suunnittelijaa tunnustaen hänen työnsä ja vaikutuksensa amerikkalaiseen muotiteollisuuteen.

Seuraavina tunteina suunnittelijan uskollisimmat fanit osoittivat myös rakkautensa Spade-palveluun parhaalla tavalla: ostaa hänen tuotteitaan. Ostajat ryntäsivät Frances Valentineen – brändiin, jonka hän luotiin vuonna 2016 – toivoen voivansa saada käsiinsä viimeisen tuotteensa.

Keskiviikkoaamuna melkein jokainen 64-kertainen kappale Frances Valentine -sivustosta “Uutuudet” -osiosta oli loppuunmyyty, ja siinä oli vain esivalmistettuja metallisia sandaaleja ($ 345, francesvalentine.com). Vaikeasti hankittaviin lisävarusteisiin kuuluvat kaksisävyiset kangasmateriaalit, pörröiset käsilaukut (Spadesin myöhässä oleva suosikki) ja turkoosi sävytettyjä jalokiviä. Vaihtoehtoisesti voit löytää lisää Frances Valentine -suunnittelua osoitteesta shopbop.com.

RELATED: Kate Spade Bagin voima

Vaikka hänellä ei enää ole osuutta hänen tuotemerkkiinsä (hän ​​myi osuutensa brändistä vuonna 2007), Frances Valentine on samanlainen varusteyritys, jossa on Spaden allekirjoitus, unikko ja naisellinen esteettisyys. Brändi ei ollut koskaan paljastanut voittojaan, mutta kahden vuoden kuluttua sen käynnistämisestä, se ei ole saanut aivan yhtä paljon höyryä kuin ensimmäinen etiketti. Vaikuttaa siltä, ​​että se voi muuttua hänen kuolemansa jälkeen.

Raidat ovat mukavia ❤️. . . . . . #francesvalentineny #katevalentinespade #tgif #stripesonstripes

Frances Valentinen (@fvalentineny) jakama viesti

Honeypot �� myydyin koripussi. Tänään aion käynnistää uusia uutuuksia, joita olemme erittäin innoissaan. Pysy kanavalla… . . . . . #francesvalentineny #francesvalentine #katevalentinespade #basketbag

Frances Valentinen (@fvalentineny) jakama viesti

 

“Isoisäni, isäni, veljeni ja tyttäreni nimi on Frances. Ja sitten Valentinen oli äitini isän keskimmäinen nimi, koska hän syntyi Ystävänpäivällä “, hän kertoi WWD marraskuussa 2015, miten hän nimitti tuotemerkin. Hän muutti nimensä myös Kate Valentineen vuonna 2016, jotta vältyttäisiin sekaannuksilta hänen nimikkotunnisteensa kanssa. 

LIITTYVÄ VIDEON: Rachel Brosnahan maksaa kunniaksi tätinsä Kate Spade tanssivan videon kanssa

 

On ilahduttavaa nähdä niin paljon tukea Spadeille hänen kuolemansa jälkeen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 38 = 43

map