Lady Gagan uusi video “The Cure” pitää kappaleen päällesi koko päivän

Lady Gaga pelasti minua vain huonosta pikku-hirviöstä.

Sain liput hänelle Joanne World Tour noin viikko sitten (Vihdoin), mutta eilen asti en ollut täysin valmis kanavoimaan hänen “Perfect Illusion” -musiikkivideoita ja rullata New Yorkin Citi Field -stadionin lattialla. Miksi? En ollut tallentanut sanoja “The Cure”.

Onneksi nyt kaikki on muuttumassa, kun 31-vuotias pop-tähti on pudonnut uuden videon singleä varten, jonka hän esitti Coachellassa. Ollakseen oikeudenmukainen, ensimmäiset versiot kappaleesta ovat eräänlainen vaikea koota yhteen. Minä vain todella ymmärrän hänen, kun hän kuulee kevyesti “niin vauva kerro minulle kyllä” muutama kerta ja myöhemmin muuttaa avaimen “Minä olen oikealla puolellasi!” Ennen kuoroa.

Uudessa videossa on kuitenkin lumoava näytönohjaus typografialla ja sanoituksilla kelluilla keskitetyn näytön ympärillä, joka löytää Gagan huipulla silkkisen teal-sävyisen sohvan päälle. Se on trippy, mutta se saa työn. Ja kun haluat kiinnittää liikkuvat sanat ja naulata jokainen niistä, kiinnitä Gaga itse huomiota.

Pohjimmiltaan hän on pukeutunut pelkkään siniseen kenttään, jossa on vihreät korkokengät, ja pyörii sohvan ympärillä samaan tapaan kuin kerran, kun minulla on ollut liian monta juomaa lauantai-iltana. Se on hyvin Gaga, ja minun ei-nöyrä fanaatikko on kaikki.

Liittyvät: Lady Gagan Red Carpet Style 

Katso koko leike edellä– ja muuten, jos mietit, miten meistä tuntuu hitti, sanokaamme vain, että Monsterin edellä oleva mies saa meidät. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 + = 41

map