Lady Gagan “Edge of Glory” video: kaikki muotitiedot!

[vodpod id = Video.11139720 & w = 640 & h = 385 & fv =]

Lady Gagan uusi “Edge of Glory” video on täällä! Meidän on sanottava, että olemme iloisesti yllättyneitä. Poissa ovat kelloja ja pillejä (muut kuin kaksiväriset hiukset ja villi silmämeikki), ja meillä on yksinkertainen teema-lyhyt Gaga, joka laulaa sydämensä ulos palopuheesta ja kaupunkikaduista (vaikka “kadut” näyttävät hieman liian puhtaalta NYC: ksi). Hän myös riisui sen muotiin, vain yllään Vintage Versace kappaletta, mukaan lukien kullanväriset korsettitopit, nahkatakit ja kultakorut. Donatella Versace julkaisi tämän lausunnon vaatteista:

“Olen erittäin kunnia siitä, että Lady Gaga päätti käyttää Versace Vintage -näyttä koko Edge of Glory -videonsa aikana. pelkäämättä työntää rajoja ja hän on luonut alkuperäisen sanaston yhdistämällä muotia, musiikkia, teatteria ja taidetta. Minulle tämä video on ihana kunnianosoitus kaikille, jotka eivät pelkää ottaa mahdollisuuksia. “

Joten, meillä on uusi laulu kesällä 2011 käsissämme? Katso yllä olevaa videota ja kerro meille, mitä mieltä olet alla olevissa huomautuksissa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 14

map