Lady Gaga pukeutui Santa’s Naughty Elf ja tarvitsemme lisää

Hyvät naiset ja herrat, sallikaa minun esitellä suosikki uuden julkkisesi: Mistress Claus!

Juuri kun olimme valmistautuneita soittamaan Lady Gagaa hänen nimellään, Stefani Germanotta, 31-vuotias pop-tähti lähti sunnuntaina Instagramiin jakamaan hilpeän “gramman itsensä” pukeutuneeksi “Mistress Claus”, iloinen luonne hän otti hänelle ja hänen tiiminsä #HausOfGagan loma-puolelle.

“Minä olen Joulupukin tuhma tonttu”, hän kirjoitti ensimmäisessä sarjassa kuvia, joissa hänellä on hopeapatinahkaa, kullattu, lehtiä koristeltu päähine, glittery meikki ja korvat, jotka tekevät hänestä näyttävän aivan kuin tonttu.

#hausofgaga loma puolue. Olen Santa’s tuhma tonttu. Mistress Claus. �� # loma

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

Hän jakoi myös kuvia hänen koko joukostaan, johon sisältyi kampaajia Frederic Aspiras ja Bobby Campbellin johtaja, joka pukeutui joulun innoittamiin asuihin.

Hyvää joulua #HausOfGagalta. Me rakastamme sinua ja toivotamme teille paljon kiihkeitä ja ei kyyneleitä! ������ #holiday #ladygaga #gaga #party kuva @ alex.j.dolan

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

Naughty Elves. Korvat korville. Minä ja @ tomeerebout #holidayparty #holiday #ladygaga #gaga #elf #elves #merrychristmas #happyholidays

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

Instagram-tarinoissa Gaga jakoi videon lomasta iltaisin ja lisäksi käveli keilailemalla lähimpänä olevien kanssa, hän vietti myös aikaa nuoremman sisarensa, Natalin.

Nainen Gaga
ladygaga / Instagram

Jos tämä ei riitä, olemme myös pakkomielle täysi korsetti-vihreä puku, joka antaa “seksikäs Elf” koko uusi merkitys.

Hyvää e * fin lomaa!

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

Oletko tuhma tai kiva lista tänä vuonna? #holiday #holidayparty #merrychristmas #happyholidays #naughty #nice #ladygaga #gaga

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

#happyholidays Baby It’s Cold Outside ��☃️❄️❄️

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

Hyvää joulua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map