Lady Gaga paljastaa uuden albumin nimen ja julkaisupäivän

Hyvät uutiset, Little Monsters: Lady Gagan viides studioalbumi on nimekseen ja on debyyttinsä 21. lokakuuta – juuri ajoissa Äiti Monsterin innoittamana Halloweenille!

Gaga vuodatti pavut Apple Musicin Beats 1 Radio -tapahtumassa haastattelussa torstaina ja vahvisti isäntänä Zane Lowen, että hänen odottamansa albuminsa olisi valmis seuraavien 48 tunnin aikana. 30-vuotias esiintyjä jakoi useita vinkkejä tulevasta julkaisustaan ​​ja paljasti myös uuden albumin nimen: Joanne.

LADY GAGA / JOANNE UUSI ALBUM OCT 21

Kuva, jonka Lady Gaga (@ladygaga) on kirjoittanut

RELATED VIDEO: Katso Leonardo DiCaprio ehkä varjosta Lady Gaga

Gaga kertoi, että albumi on nimetty hänen myöhäisen tädinsa puolesta, joka kärsi Lupusta ja kuoli ennen laulajan syntymää nuorena 19-vuotiaana. Kuolema vaikuttikin suuresti Gagan isään, Joe Germanottaan (Joannin veli) ja jätti perheen mitä laulaja kuvaa “arpia, joka ei koskaan parantunut”.

Gaga jatkoi yksityiskohtia Joannin vaikutusvaltaa: “Kaikki Joannesta, joka myös on keskimmäinen nimeni, minulle nimettiin hänen mukaansa. Se on kaikki kipu, joka menettää hänet, joka teki meistä kaiken vahvan ja teki meistä, kuka olemme. Hän on menneisyyteni nainen, joka on tulossa ja auttaa minua tuomaan enemmän rehellistä itseni itseni tulevaisuuteen. “

RELATED: Lady Gaga ottaa ristipäällisen ja shortsit New Heightsiin Brandon Maxwellin NYFW Show -tapahtumassa

Aika alkaa laskea päivän alkua Joanne! Kuuntele koko haastattelu yllä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 87

map