Lady Gaga jakaa Ultimate Beauty -hyönteisen itsensä brunetteiksi

Hänen mielettömän muodinsa lisäksi (hello, liha mekko), Lady Gaga liittyy yksiselitteisesti allekirjoitus platinaa vaaleat hiukset. Äiti Monsteri ei kuitenkaan aina keinutu valolaseja. Näyttely A: Mid-aughtin takaiskukuva laulajasta suklaanruskealla nyrkkeellä, jonka hän lähetti juhliessaan 32. syntymäpäiväänsä keskiviikkona. 

TK
Mike Marsland / WireImage

Syntymäpäivät ovat usein synonyymi aiempien heijastusten kanssa, ja Gaga tuntui hyvin tunteelliselta. “Tässä minä olen vuonna 2007 juuri ennen kuin värjätään hiusvaaleani ja julkaisin” Just Dance “,” Joanne-tähti kirjoitti vieressä. “Nyt on 2018 ja olen niin siunattu 32-vuotiaana Little Monstersin faneille, Olen katsellut levinnyt sanoma hyväksynnästä ja ystävällisyydestä kymmenen vuoden ajan. “

Hänen brunette lukot, muotoiltu sotkuisissa, toipuissa aalloissa, täydentävät tylpät bangs hänet tuli tunnetuksi, kun hän ensin puhkesi musiikista. Vuoteen 2010 mennessä Gaga kasvatti tavaramerkkisuojansa ja päätyi pehmeämpiin sivuliikkeisiin. 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, Gaga, joka on luonnollisesti brunette, on kiusannut meitä alkuperäisillä juurillaan. Viime vuonna, Miljoonaa syytä lauluntekijä värjätään hänen lukkojensa runsaasti ruskeaa karamellin kohokohtia, esittelevänsä hänen uuden ilmeensä Instagramissa – myös hänen syntymäpäivänään. 

En tiedä, kuinka kiittää fanit tarpeeksi siitä rakastasi, jonka olet näyttänyt minulle vuosien varrella ja aina syntymäpäivänään. Tänään olen keskittynyt hymyilemään kaikesta, mitä olen kiitollinen ja heijastunut viimeisten kymmenen vuoden musiikista ja esityksistä, jotka olemme yhdessä jakaneet. Kiitos, että inspiroi minua edelleen muokkaamaan fantasioita todellisuudeksi. Ottakaa huomioon erimielisyytesi, juhli kuka olet, se on ainutlaatuisissa osissa sinua, että suuruus piilossa. Älä pelkää löytää sitä. Kiitos syntymäpäiväonnitteluista. Minä ❤You.

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

Kuten Gaga, olemme varmasti tunne nostalgiaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map