Lady Gaga ja Sir Elton John lankeavat hyväntekeväisyysvaatteen Macyn

Lady Gaga ja Sir Elton John eivät ole pelkästään tehneet yhdessä lukemattomia kertoja, vaan ovat myös pitkään käyttäneet julkkisasemaansa lioneiden ja muiden huonompilaisten oikeuksien puolustamiseksi. Nyt kaksi Grammy-palkittua legendaa antavat luovan mielen kokouksen sulautuvan yhdeksi projektiksi, johon voimme kaikki päästä käsiimme: uuden vaatteen ja lisävarusteen Macyn.

Mukaan WWD, uusi valinta, virallisesti kutsuttu Love Bravery, antaa 25 prosenttia kaikista ostoista Gagan Born This Way -säätiölle ja Elton John AIDS Foundationille. Niiden tavoite? “Innoittamaan myötätuntoa ja torjumaan ennakkoluuloja”, he kertoivat WWD. “Meidän on tehtävä maailmasta ystävällisempi ja rohkeampi paikka, jossa miehet ja naiset kaikkialla ovat voineet elää myötätuntoisesti”, Gaga lisäsi. “Siinä on kyse Born This Way -säätiöstä, juuri Elton Johnin AIDS-säätiö on kyse ja mitä Love Bravery on kyse.”

Johanneksen tavoin toivo on, että linja auttaa ihmisiä “hyväksymään toiset siitä, kuka he ovat ja kuka haluat olla.” “Rakastan ajatusta sulauttaa kuka sinä olet sisimmässänne – intoosi ja unelmasi – käytät ulkona, “hän totesi. Ulkopuolelta puhuttaessa duo kääntyi lähinnä niihin, jotka olivat suunnitelmien mukaan. Gagan sisko Natali Germanotta, Parsonsin valmistunut muotoilija New School for Design ja stylist-suunnittelija-best friend Brandon Maxwell ovat yhdistäneet kykynsä tuottaa kultarikoppauksia, hihattomat tees ja hihattomat metalliset yksityiskohdat, piano-avaingrafiikka, Gagan omat kasvot, ja värikkäitä tulosteita. Käynnistämiseen, avainketjuihin, vesipulloihin, kaiuttimiin, tappiin ja laastareihin kuuluvat myös kokoelma, joka vaihtelee 12 dollaria ja 100 dollaria.

RELATED: Lady Gaga Kiitos Princein sydämellisestä viestistä

Love Bravery osuu macys.comiin tänä lauantaina 30. huhtikuuta ja noin 150 Macy-myymälässä 9. toukokuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 46

map