Lady Gaga ei ollut edes amerikkalaisessa musiikkipalkinnossa, mutta hän oli edelleen vihaisena näyttelyssä

Vaikka Lady Gaga ei kyennyt fyysisesti tekemään sunnuntain amerikkalaisia ​​musiikkipalkintoja Microsoft Theaterissa L.A.:ssä, hän löysi keinon,.

Gaga, joka tällä hetkellä on Joanne maailmankiertue Washingtonissa, D.C., esitteli erityistä live-esitystä suoraan konserttiprosessistaan. Voi, ja hän löysi myös keinon lyödä punaista mattoa. Ja sartorially kunnioittaa myöhäistä suunnittelijaa Azzedine Alaia, joka kuoli lauantaina … Tämä nainen on MAGIC.

Pukeutunut kimaltelevaan silkkipuseroon, jossa on valkoiset ristikkäisluvut ja cowgirl-arvoinen reunus, Äiti Monsteri lauloi sydämensä ulos “The Cure” -elokuvalle miljoonille yleisöille.

Gagan rinnalla jättimäisessä vaiheessa nousi tappelupallot, jotka näyttivät olevan kavereita. Pyrimme edelleen läpi tällaisen valinnan mahdollisen semiologiaa, mutta riippumatta – se näytti melko viileältä.

Kuten kirjaimellisesti jokaisesta esityksestä, jonka olemme koskaan nähneet Gagasta, tämä käännös jätti meidät Sanaton (tarkoituksellinen sanaleikki).

KUVAT: Katso kaikki julkkikset vuodelta 2017 AMAs Red Carpet

Pian Gagan suorituskyvyn jälkeen hän voitti AMA: n Favorite Pop / Rock -artistina. Kamera leikattiin jälleen konserttiinsa D.C. -tapahtumassa, jossa hän antoi emotionaalisen puheen.

“Kiitos paljon, minulla on parhaat fanit koko maailmassa, jos sinusta tuntuu erilaiselta tai ymmärrettömältä, älä uskalla luopua siitä, kuka olet, taistele siitä, mihin uskomme”, hän kertoi yleisölle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 44

map