Kymmenen kappaletta Sinun täytyy elvyttää Mindy Kalingin lihavoitu vaatekaappi

Me rakastamme Mindy Kalingä (ts. Upeaa kesäkuun kansi tyttöä) leikkisä charmia, huumorintajuutta ja virkistävän rehellistä elämää. Hänen sartorial-merkityksensä on kuitenkin yhtä tuore, ja se on kaukana hänen näytön luonteestaan ​​Mindy Lahirista Mindy-projekti.

“Mindy [Lahiri] on, että hänellä ei ole mitään vaivaa. Hän on täysin vaivaa”, Kaling kertoo Tyylissä Toimitusjohtaja Ariel Foxman meidän katontarina hänen näytön vastapuoli. “Hänellä on hyvin monimutkaisia ​​ulkoasuja ja kirkkaita värejä ja paljon asioita, joita ihmiset sanovat, että sinun ei pitäisi pystyä käyttämään.”

Mutta entä omaa tyyliään? Me leikkasimme hänen vaatekaapinsa, sekä punaisella matolla että pois 10 tärkeintä kappaletta, jotka muodostavat hänen tyylinsä. Sillävälin siellä olemme merkkejä Lahirin innoittamasta “vaivattomasta” -vyöhykkeestä voimakkailla tulosteilla ja rohkeilla väreillä, se ei ole kaikkia hulluja yhteentörmäyksiä ja kouristettuja kerroksia. Kun hän ei käytä samankokoisia painettuja sarjoja, Kaling harjoittaa joitakin turvalaitteita neutraaleilla, jotka on rakennettu vain yhden tai kahden lausekkeen ympärille.

Vastaavat sarjat (edellä)

Ei sekalaisia ​​tulosteita täällä. Kahdella eri otteella Kaling meni sopivaan joukkoon, joka oli käsitelty onnellisilla väreillä ja tulosteilla. 

RELATED: Katso nyt: Mindy Kaling paljastaa hänen salaisuutensa ottamaan Perfect Selfiesn

Värin estetyt kappaleet

Mindy Kaling's Style - Embed 2
Matt Baron / BEIkuvat (2)

68. vuotuisen Cannesin elokuvajuhlien aikana Kaling hymyili melko kovan värilohkon käyrä-hugs-numerossa ja sitten jälleen Sisältä ulos punainen matto ensi-iltana järkyttävään fucshia-violettiin Salvador Perezin alkuperäiseen.

 Casual-Chic erottaa

Mindy Kaling's Style - Embed 1
FameFlyNet-kuvat; AKM-GSI

Kun Kaling ei tee tulosteita, hän ottaa tyylikkään lähestymistavan monokromaattisissa yhtyeissä, kuten denim-denim tai musta kengännauha, jolla on kovaa päällystettyä farkut. 

Statement Hits

Mindy Kaling's Style - Embed 3
Philip Vaughan / Ace-kuvat / ZUMA Wire; WENN.com

Kaling kasvatti draamaa kuumalla vaaleanpunaisella (hänellä oli tyylikkäät Valentinos-nauhat) ja jälleen uudet sydämen pilkullinen Kate Spade New York -housut.

Ja nyt, katso, opas Kalingin paloille.

Sinun 10-kohtainen tarkistuslistasi Mindy Kalingin tyylin kehittämiseen

Mindy Kaling's Style - Embed 4
Kohteliaisuus

1. Matching Set: Tanya Taylor top, 395 dollaria; shoplesnouvelles.com. Tanya Taylor hame, 495 dollaria; shoplesnouvelles.com

2. Musta Blazer: Zara, 80 dollaria; zara.com

3. Väri-Block mekko: Karen Millen, 340 dollaria; karenmillen.com

4. Painettu pusero: Mango, 50 dollaria; mango.com

5. Valkoinen mekko: H & M, 18 dollaria; hm.com

6. Chambray-paita: J. Crew, 98 dollaria; jcrew.com

7. Color Drop korvakorusta: BaubleBar, 42 dollaria; baublebar.com

8. Painetut housut: Topshop, 70 dollaria; topshop.com

9. Nastatut pumput: Akira, 40 dollaria; shopakira.com

10. Rakennettu Tote: Asos, 144 dollaria; asos.com

RELATED: 10 kappaletta, jotka sinun täytyy elvyttää Reese Witherspoon’s Off-Duty Wardrobe

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 8

map