Kyllähän hetki Kylie Jenner tuli väsyneeksi värjättämällä hiuksistaan

Kylie Jenner on tunnettu hiusten kameleontista. 18-vuotias yrittäjä on vauhdissa lähes jokaisesta sateenkaaren varjosta, minttu vihreästä laivastonsiniseen ja rakastaa muutosta sävyjään niin usein, emme voi tuskin seurata.

Kylie on edes paljastanut, kuinka paljon väritys hänen varrensa vahvisti hänen itseluottamustaan. “Minusta tuntuu kuin uusi henkilö. Rakastan tuntea erilaista ja rakastan lähteä talosta tietäen, että kukaan ei ole koskaan nähnyt minua tällä tavalla “, hän jakaa postissa hänen verkkosivuillaan.

Viime yönä Kylie vahvisti Twitterissä tarkan hetken, jolloin hänestä tuli pakkomielle hiusten värjäys. “Pyysin äitini vuodessa värjäämään hiukseni ja lopulta 9-vuotiaana hän antoi minun tehdä tämän ja vain tämän! Muutti kaiken “, hän kuvailee kuvan varhaisesta punaisesta matosta. Momager Krisin kompromissi? Sallittu preteen-väriaine on yksi, karkea vaalea raita päänsä vasemmalla puolella.

RELATED: Emme ole koskaan nähneet Kylie Jenner Rock Tämä hiusten väri ennen

Pyysin äitini vuodessa värjäämään hiukseni ja lopulta 9-vuotiaana hän antoi minun tehdä tämän ja vain tämän! Muutti kaiken pic.twitter.com/dcQ9rub3YN

– Kylie Jenner (@KylieJenner) 17. maaliskuuta 2016

 

Nyt kun tiedämme tarkalleen, milloin Kylie sai hiusväri-bugin, klikkaa galleriamme läpi hänen kaleidoskooppisen hiusten muutoksensa vuosien varrella.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 18 = 26

map