Kyllä, Meghan Markle ja prinsessa Diana ovat samankaltaisia ​​kuin luulet

Jos olet käyttänyt jopa .01% aikaa Meghan Markle ja Prinssi Harryn rakkaustarinaa katsomassa, olette hyvin tietoisia siitä, että vertailuja Prinsessa Dianaa on kutsuttu melko usein.

Walesin myöhäinen prinsessa on maininnut jatkuvasti pariskunnan ilmoituksen antamisen jälkeen marraskuussa, ja hei, olemme yhtä syyllisiä myös siitä, että meistä on runollinen. Mutta vertailusta on olemassa totuus, vaikka olisitte epäilevä.

Sussexin herttualla on tosiasiallisesti suuri osuus hänen äitinsä kanssa, siihen pisteeseen, että ensimmäiset, jotka vetivät rinnan, olivat itse asiassa Meghan ja Harry. He toivat Di ylös heidän haastattelussaan, jossa Harry teki selväksi, kuinka lähellä hän kuvitteli olevansa, jos hänen äitinsä oli vielä elossa.

“Heidän olisi oltava paksuja varkaina, ilman kysymystä”, Prince Harry sanoi. “Luulen, että hän olisi kuun yli, hyppää ylös ja alas, sinä tiedät niin innoissani minulle, mutta sitten, kuten sanoin, olisin luultavasti paras ystävä – paras ystävä Meghanin kanssa. hänen ympärillään ja kaipaamassa voidakseen jakaa onnellisia uutisia, mutta tiedät rengasta ja kaikesta, mitä tapahtuu, olen varma, että hän on … “

“… hän on kanssamme”, Markle lopetti.

RELATED: Singer Bryan Adams kysyttiin Point-tyhjä suhteesta Prinsessa Diana

Ketä me voimme kiistellä tämän kanssa? Onneksi meillä ei ole tarvetta, koska on olemassa runsaasti todisteita, jotka tukevat sitä jopa ilman Harryn näkökulmaa sekoituksessa. Salli meidän murtaa se.

He ovat humanitaarisia.

Tämä on todennäköisesti jyrkintä vertailu kahden royals välillä. Prinsessa Diana oli tunnetusti aktivismiin keskittynyt. Hänen perinnössään on humanitaarista työtä ja rakastettua kunnioitusta nyt, mutta kun hän oli prinsessa, kun hän oli vielä elossa, hänet kohdattiin kuumalla kritiikillä sellaisten asioiden kaltaisten asioiden kaltaiseksi, kuten aids-leimautumisen torjumiseksi, jolloin Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagan t tunnusta, että tauti oli olemassa. Kaikki eivät ymmärrä, mitä hän teki ja miksi, mutta jälkikäteen kaikki on täysin järkevää.

Markle on myös osoittanut olevansa puolustaja, ja hän puhuu sukupuolten tasa-arvosta, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja feminismistä avoimesti. Nyt kun hänellä on suurempi globaali foorumi, on jännittävää nähdä, mitä hän tekee tekemään sen kanssa.

Kiitos suuren väkijoukon keskustaan, joka tuli tervetulleeksi Queenin ja Sussexin herttuatar Chesterin �� #RoyalVisitCheshire #Chester

Kensington Palacein (@kensingtonroyal) yhteinen viesti

He ovat sääntörikkoja.

Markle saa tämän koko royals-jumalan, hän teki muutamia pommituksia täällä ja siellä. Hänellä on kuitenkin hyvä yritys. Kuten jotkut muistavat, Diana ei aina epäröinyt murtaa tai taipua sääntöjä itsekseen.

Kun hän oli valinnut omat kihlasormunsa ja kirjoittanut omat lupauksensa, hänellä oli prinssi William ja prinssi Harry ja vaati heitä kouluun tavallisesti. Se saattaa tuntua “ei duh” liikkua nyt, mutta mukaan Hyvä taloudenpito, William oli itse asiassa valtaistuimen ensimmäinen perillinen osallistumaan julkiseen kouluun. Koskaan.

Prinsessa Diana embed
Tim Graham / Getty Images

Se tekee Marklea kävelemästä osittain matkan varrella kuninkaallisen häät aikana ei näytä mitään.

Heidän vanhempansa ovat eronneet.

Dianan isä John Spencer ja hänen äitinsä Frances Spencer erosivat kun Di oli seitsemän vuotta vanha. Markle meni läpi jotain vastaavaa, kun hänen vanhempansa, Doria Ragland ja nyt surullisen Thomas Markle, erosivat kun hän oli kaksi vuotta vanha, kuten hän kertoi Vanity Fair.

RELATED: Miksi Meghan Markle’s Wearing niin paljon Pink, Royal asiantuntijoiden mukaan

“Mikä on niin uskomatonta, tiedät, että vanhempani jakautuvat kun olin kaksi, mutta en ole koskaan nähnyt heitä taistelemaan. Olisimme vielä lomia yhdessä. Isäni tuli sunnuntaisin pudottamaan minut ja katselemme vaara! syöminen illallinen televisiolokeroissa, me kolme – sanoi hän. – Olimme vielä niin läheisiä.

He eivät ole päivittäneet heidän tulevia aviomiehensä jo kauan ennen sitoutumistaan.

Harry ja Meghanin näennäisesti mykistynyt suhde houkuttelivat epäilijöitä, koska he tapasivat vain kesällä 2016 ja olivat mukana marraskuussa 2017. Keksittiin, että Diana ja hänen entinen prinssi Charles olivat samoja ennen kuin he nauttivat. Prinsessa Diana aloitti dating Charles kesällä 1980, ja he olivat mukana helmikuussa 1981.

Heidän ansaintirenkaansa sovitettiin yhteen.

Kahden royalsin kaltaisuus on fyysisesti ilmestynyt houkutusrengasta Prinssi Harry antoi Marklea. Hänen renkaaseen kuuluu kaksi timanttia Dianan kokoelmasta, jonka keskikivi on Botswanasta.

Meghan Markle embed
Max Mumby / Indigo / Getty Images

He eivät syntyneet kuninkaallisista.

He jakavat tämän yhteyden Kate Middletonin kanssa. Kukaan heistä ei syntynyt rojaltiin, mutta he kaikki oppivat (ja oppivat) köydet omilla tavoillaan.

RELATED: Meghan Markle vain rikkoi hänen hiljaa avioliitostaan ​​prinssi Harrylle ja se on … jotain

Kaikki sanovat, että heillä on ainutlaatuisia eroja.

Tietenkin on selvää, että he eivät ole kaksoset, eikä ole järkevää siirtää niitä pois muusta Meghanin ja Harryn elämästä. Erot ovat myös siellä. Diana on kasvanut tunnetulla brittiläisellä perheellä, jolla oli solmukohta Queen Elizabethille. Markle, toisaalta, syntyi Los Angelesissa joogakouluttajalle ja valaistusjohtajalle.

Toisin kuin Diana, Meghanilla oli kaksi hääää häissä. Marklein perhe ei tavannut kuninkaita ennen päivää ennen häitä, eikä hänen isänsä ole vielä tavannut Harrya, toisin kuin Diana, joka oli lähempänä siteet royalista jo kauan ennen kuin hän aloitti Charlesin kanssa. Markle oli naimisissa ja eronnut ennen Harryn naimisiin. Ei näytä olevan Camilla Parker-Bowles-kaltainen hahmo Harryn ja Meghanin dynaamisessa kuten Charles ja Diana.

Mutta silti on hienoa seurata tiiviisti sitä, mitä heillä on yhteistä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 48

map