Kylie Jennerin soittorengas on miehitetty

Kylie Jenner on kuningattaren pitämä salaisuudet. Huolimatta raskaudesta kertovista lähteistä hän ei koskaan kertonut huhuja ja jättänyt tehokkaammin pois yleisöltä yhdeksän kuukautta.

Kaikki on muuttunut tyttärensä Stormi Websterin syntymällä helmikuussa, ja nyt iso kysymys Kyllyn elämässä pyörii, onko hän ja hänen poikaystävänsä Travis Scott mukana. Vaikka lähteet ovatkin vahvistuneet Ihmiset että he eivät ole menossa alas käytävään milloin pian, hänen korut valinnat kertovat aivan toisen tarinan. 

Jenner on havaittavissa useammalla kuin yhdellä kertaa, kun hänen vasemmalla rengasrenkaallaan on roiskeinen timantti. Kaksi viikkoa sitten hän jakoi kuvan itsestään yllään “JW” -renkaan. “JW” voisi olla Scottin todellinen nimi, Jacques Webster, tai hänelle voisi olla hänen BFF Jordyn Woods. 

Travis ja Jordynin nimikirjaimet ovat molemmat JW! Kuinka täydellinen (Julkaistu 3.7.18)

Kylie Jennerin (@kyliesnapchat) yhteinen viesti

Muutama päivä myöhemmin hän jakaa kuvan itsestään Snapchatilla pukeutuneilla kahdella paksuisella timanttikaistalla.

Kylie Jenner snapchat diamond ring - embed
Kylie Jenner / Snapchat

Vaikka hänellä on kulunut paljon erilaisia ​​sormuksia, hänen viimeisimmän Scottin kanssa tekemäni retki saattaa olla vakuuttavin vihje hänen suhteellisuustilastaan. 

Hän ja 25-vuotias räppäri olivat täynnä, jättäen Sweet Chickin Los Angelesiin tiistai-iltana ja vasemman sormen päällä oli erittäin suuri timanttisormus. Toisin kuin aiemmissa rengasvalinnoissaan tämä näyttää siltä, ​​että siinä on valtava solitaire slim-bändissä, joka on perinteinen sitoutumistyyli. 

Onko 20-vuotias Kylie Cosmeticsin perustaja ja Scott päättänyt mennä naimisiin, ei ole vielä vahvistettu Ihmiset että “ei ole suunnitelmia heidän mennä naimisiin tai jopa harjoittaa.” Lisätään, “se ei ole mitään, että Kylie näyttää olevan keskittynyt.”

Riippumatta siitä, alkavatko naimisiin pian tai pian, hänen uusin rengasvalintansa on varmasti epäilyttävä. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map