Kylie Jenner’s Lingerie näyttää vakavasti epämukavalta, mutta olemme ahkera kokeilla itseämme

Kylie Jenner esitteli torstai-iltana uudenlaisen seksikkäiden sukkien Snapchatilla ja Instagramilla, ja vain katsomalla sitä, saa meidät tuntemaan, hyvin, kutiseva.

Viimeisimmässä esikaupunkikuvassa Kylie otti parin jalokivikaulusnauhoja, ja emme voi uskoa, kuinka rennosti hänellä on. Paitsi, että sukkahousut ovat vakavasti epämiellyttäviä ja kutiavia (paitsi Wolfordeja), mutta niihin lisätään jyrkkiä kiviä – se ei voi olla iholle hyvä. Onko hänellä naarmuja? Punoitus? Olemme vakavasti huolissamme hänen jalkojensa terveydestä.

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

Onko sinulla itkevää? Tarvitsemme Jergensia tänne, kiitos.

��

Kuva, jonka lähettänyt Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

Tule, Kylie. Näitä asioita ei ole käytännössä mahdollista! Mutta käytännöllisyys ei ole koskaan ollut vahva puku 19-vuotiaalle – katsokaa vain kolme Los Angelesin kartanoa, jotka hän on ostanut viime vuosina.

VIDEO: Kylie Jenner ostaa kolmannen kodin L.A.: n piilotettujen kukkuloiden naapurustosta 12 miljoonaan dollariin

 

Nuorin Kar-Jenner-sisarista, joka on nyt palannut alkuperäisiin tummaihoisiin brunette-lukkoihinsa, on ollut melko kiireinen viime aikoina, kun hän valmistautuu avaamaan ensimmäisen Kylie Cosmeticsin ponnahdusliikkeensä 9. joulukuuta Los Angelesissa ja uudessa verkkokaupassa Kylie Shop, jossa fanit voivat ostaa Kylie-merkkisiä sukkia, alusvaatteita, pikeepaitoja ja paljon muuta..

LISÄTIETOJA: Kylie Jenner lähettää uudenlaisen Racy Lingerie Picsin

Ehkä Kylie Shop varastaa sukkahousut, joita hän käytti yllä kuvatuissa napit. Sillä välin tilaamme nämä rypytetyt kalaverkot, jotta saisimme samanlaisen näköisen pyörteen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 29 =

map